| | | | | |

Тези цифрови социопати от рода на Кирчо, Асенчо, Криптомирчо, нексовчетата и капиталците са много по-крадливи, безморални и безпардонни към ….

Технологичните умения на новите жълтопаветни гъзари тип Nexo не ги правят нито по-морални, нито по-умни от останалите.

Напротив. Те са много по-прости, по-арогантни и по-брутални и фунционално неграмотни поради липсата обща култура и четене на книжки.

Самочувствието, че могат да управляват света за носа през един айфон и да държат гепените от балъците милиарди на склад в някой айклауд, вместо в чекмеджета, ги превръща в социопати с опасно за обществото като мащаби престъпно съзнание.

На жълтопаветната сган всичко е и позволено с измамното им самочуствие на недосегаеми богове от машината.

Тези цифрови социопати от рода на Кирчо, Асенчо, Криптомирчо, нексовчетата и капиталците са много по-крадливи, безморални и безпардонни към народа си от най-аналоговите политици, които въобще сме чували.

Лакомията и ненаситността на тези индивиди към лукса на парите ги прави не особено внимателни с нарастването на Хеопсовата пирамида на престъпната им схема.

Жаждата им за власт идва от тяхната неспособност да живеят без кражби, а те осъзнават, че да се краде колосално и на ангро за яхти, ферарита, имоти и любовници от всякакви полове е по-лесно по-безнаказано от държавата, отколкото от балъците по широкия свят.

Затова и неистовата борба за власт на прокопиевци, кирчовци и другите “прозападни” ментета, които ни налазиха напоследък.

Шарлатани с фалшиви дипломи, фалшиви биографии и с фашлив морал, които ограбват Запада и Родината си, за да живеят накрая като шейхове в Дубай.

Сектата на фалшивите шейхове.

Като омагьосаните пирати от Черната перла ще плуват по Кайманите и любимите им Карибски острови в Бермудския триъгълник, осъдени 100 години като черепи и скелети без право да слизат на сушата.

от фейсбук профила на Николай Бареков

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Архив

Similar Posts