| | | | |

ДБ иска да разследва и сменя прокурори с парите на измамените американци от NEXO

-Американски прокурори от 8 щата разследват крипто пирамидата и измамата “NEXO” за 94 милиарда долара.

-Британските и израелските служби разследват същите тези измамници за заобикалянето на санкциите срещу Русия и за финансиране на терористи.

-В същото време един от разследваните крипто фараони е съдружник на единия мандатоносител на Продължаваме промяната (ПП). А 15 служители на крипто мошениците от NEXO са дарили 400 хиляди лева на “Да, България”, част от коалицията “Демократична България” и съюзник на ПП.

Същата “Да, България”, която до август 2022 г. управляваше най-чувствителния сектор за нашите евроатлантически партньори – правосъдието. И напираше да прави правосъдна реформа.

-Просто, “Да, България” иска да прави правосъдна реформа, да разследва и сменя прокурори с парите на измамените американци от NEXO.

Да NEXOформатира българското правосъдие и правоохранителните органи в една правосъдна пирамида, която да обслужва малцината избрани от тях.

Така че временната комисия ще има много работа и дано да й стигне времето, за да излезе с доклад, който да разкрие как NEXO щеше да приватизира българското правосъдие! Срещу токени…

от фейсбук профила на Младен Маринов

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Архив

Similar Posts