| | | |

НА ЖИВО Борисов изкара кирливите ризи на Киро и Асен и декларира, че никога няма да ….

Днес декларирам – ние няма да се коалираме с БСП. Същата декларация да декларират Кирил, Асен и Христо.

Предлагам им предизборно споразумение по важите теми.

Безотговорно е отсега да се мисли за още едни избори през есента заедно с местните.

Гледах мостовете, тунелите, които стоят… беше ми тъжно. Две години застой, това са фактите, които ни донесе “Промяната“.

Това каза от Петрич лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Борисов е там на среща с водещия партиен актив, а коментарът му идва на фона на замразения строеж на магистрала “Струма“.

снимка Кадър

Борисов постави и добра оценка на последното служебно правителство. Той не пропусна да отбележи, че те са работили и по времето на управлението на ГЕРБ.

“Гълъб Донев е умерен, прагматичен, дисциплиниран, който си върши работата. Такъв е бил години наред при нас“, продължи той.

“Партиите се обединяват, защото разбраха, че поотделно не могат да победят ГЕРБ“, коментира Борисов и обединението между ДБ и ПП.

“Последно мен някой може да ме заподозре във връзки с Радев, освен някоя болна глава“, изтъкна той.

“Същото, което направиха в държавата, ще направят и градовете. Имаме шанса по Конституция, че Радев може да направи служебни правителства. А в градовете не може“, отбеляза Борисов и предупреди, че страната ще изпадне в тотален хаос и буквално ще бъде счупена.

“Точно с 1 лев падна бензинът с отивате от власт на “Промяната“.

Кой доведе галопиращата инфлация? Политиката на Асен Василев.

Намериха време да си намерят “Джемкорп“, да се финансират дебело по втория начин, заобикаляйки закона от други фирми.

Извинявайте, не им задавате въпроса, ако вие сте добрите, другите партии лошите българи ли ще бъдат? Те как делят хората?”, припомни Бойко Борисов.

“Ние два пъти сме били в коалиция – с Реформаторския блок и с Патриотичния фронт, защото сме имали сечения.

Партията няма да реагира добре ако се мине в подобен тип разговори с БСП, ДПС и т.н. В един момент ПП и ДБ ще останат в изолация от всички останали партии и отново ще почне едно протакане на първия мандат, на втория мандат…

Аз компромиси съм правил много, разговарям с всички, както виждане.

“Да, България“ и ПП са били в коалиция, имали са вицепремиер от БСП, изведнъж БСП им стана лоша.

Днес декларирам – ние няма да се коалираме с БСП. Същата декларация да декларират Кирил, Асен и Христо“, заяви Борисов.

“Газпром“ няма да обжалва, че преминахме от евро и долари в рубли. Нямат основание, продали са си газа на 130% цена.

Само по това може да разберете докъде са я докарали. Благодарение на тяхната политика ние платихме 30% по-скъп газ, пак руски.

“Лукойл“ затова отчита рекордни резултати. От единия джоб ти взимат 1 лв., а в другия ти дават 25 ст., добре ли е?, попита Бойко Борисов.

“Фактът, че те се обединяват означава, че ние сме първи. Подобни съшити с бели коалиции, ПП е крайно лява партия, по-лява от БСП, не знам какво им е дясното на “Да, България“?

С кои очи Христо Иванов гледа Асен Василев, който искаше да отвори бюджета и да ни задължи с милиарди и благодарение на мене, Карадайъ и Стефан Янев, това не се случи.

Утре, като тръгнат да правят бюджет, как ще го направят?

Асен Василев не влезе за Ф-16 при гласуването. Ние, ДПС и възхода, заедно с Христо Иванов, приехме всичките тези решение.

Кое им е общото? Да махнем Гешев и да сложим Рашков. Да смениш Гешев с Рашков или да направиш такава реформа, сипейки си розови кристали, пиейки шампанско и поръчвайки си заря, да арестуват невинни хора“, ядоса се Борисов.

“Аз съм категорично ясен – това е много лошо сигнал, който дават като политици, прехвърляйки всичко върху местните избори. Всички искат да работят с нас сега, защото видяха – две години разруха“, подчерта той.

Аз им предлагам предизборно споразумание по важните теми, завърши Борисов.

Той предупреди, че иначе България върви по пътя на президентска република.

Очаквайте подробности!

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Кадър

Similar Posts