| | | | |

Журналистка попиля Кирил Петков, постави му страшна диагноза

България досега не се е сблъсквала с такъв величествен разказвач на неистини!

Това написа в профила си във Фейсбук журналистката Калина Андролова, коментирайки изказванията на бившия премиер Кирил Петков по повод обвиненията в длъжностни престъпления на хора от кабинета му заради “Газпром”.

снимка Архив

“Прочетох коментара на Кирил Петков по повод на действията на прокуратурата и повдигнатите обвинения за щети, свързани с газовата криза. България досега не се е сблъсквала с такъв величествен разказвач на неистини!

Съкрушително е да се наблюдава тази полит-интелектуална катастрофа. Не може в живота да се конструираш в такава огромна степен върху неистини и измислици.

Лошото е, че при Кирил Петков това е патология от психиатричен характер. Аз мисля дори, че той не разбира, че тиражира неистини.

Той плува в неистинността съвсем удобно, изкривявайки реалността според своите деформирани форми, нужди, движения.

Той живее в измислен свят, който сам си съчинява, реди си илюзии, влива си жизненонеобходим за него високосамочувствен наркотик и е под пълната зависимост и контрол от страна на баща си.

Това е сериозна диагноза.

Абсолютната самоубеденост, че той е способен да управлява държавата и че нито един от фактическите му и доказани провали не е провал, според него, а е виртуозна победа, е някаква налудност.

Но по-лошото от измисления свят на Киро са намеренията, схемите и идеите за големи сделки, на много едро, от вселенски характер, които бяха планирани за извличане на средства чрез промяна на енергийната архитектура”, написа тя.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Архив

Similar Posts