| | | |

Психо Цветеслава Гълъбова съвсем се омеша: Не искам да съм депутат или министър …. Ако стана депутат ….

Аз винаги съм била в политиката. Имам какво да дам в сферата на здравеопазването.

Направихме всичко възможно в „Левицата“ да привлечем БСП, но отсъствието на социалистическата партия от обединение е грешка. Левите хора не са бездомници и нямат нужда от приютяване.

Това заяви д-р Цветослава Гълъбова от коалиция „Левицата“ пред bTV за новото ляво обединение, която ще се яви заедно на предстоящите предсрочни парламентарни избори на 2 април.

Тя поясни, че има какво да даде в политиката, особено в сферата на здравеопазването, но не иска да става ресорен министър и депутат.


Според нея ръководството на БСП направи сериозна грешка – нека да погледнат какво предоставят на политиката от страна на лявото пространство. Тези хора не се извиниха на левите хора, че не си изпълниха обещанията си, посочи д-р Гълъбова.

Тя бе категорична, че „Левицата“ не е партия на президента Румен Радев и се съмнява някой от коалиция “Левицата” да е искал благословията на президента Румен Радев.

Ръководството на БСП прави една много сериозна грешка. Нека погледнат какво поставят на политическата сергия – едни и същи лица, които доведоха до резултати под 300 хил., обясни още тя.

Д-р Цветослава Гълъбова добави, че вярва на хората в новото ляво обединение, но ако все пак стане народен представил, ще работи независимо.

От 14 г. правя неуспешни опити да се изгради модерна психиатрична болница в София. Това е моята кауза, обясни защо влиза в политиката Гълъбова.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Архив

Similar Posts