| | | |

Големият скандал скоро: Координаторът на ПП в 26-и МИР не знаел какви листи се редят

“До мен не стига информация за листите на обединението ПП-ДБ в София област. Нямам информация кой ще е водач в 26 МИР (София област).

Това, което знам, че листите в 8 от областите ще бъдат водени от нашите коалиционни партньори ДБ, една от тях е и София област.

Доста ограничена е информацията, която достига до мен, ситуацията е нова за всички и все още се напасваме.

Борим се мнението ни да бъде чуто и да не бъде организацията концентрирана около двама – трима души. Да бъде организация, която да работи демократично”.

Така Владислав Симов, координаторът на “Промяната” в София-област потвърди пред БНР, че интрига за местата има, както и че клатещият коалицията ексдепутат и борец за горите в 26-и МИР Александър Дунчев всъщност не лъже.

“Нормално е реакцията да бъде критична и шумна, но тя няма да бъде в никакъв случай саботаж или разруха.

Всички сме критични, защото вярваме, че в критиката и в конкуренцията се раждат лидерите”, заяви още Симов.

По думите му хората много вярват на Дунчев, защото е “много добър с каузите и си го искат”, те нямат отговор защо той не е водач на листата.

Според координатор на ПП за София област възможността да има подобно говорене, като критичните позиции на Дунчев, е “голяма победа за демокрацията в България”:

“Начинът, по който говори Александър Дунчев, и всички реакции от другата страна – са в полза на идеалите ни, които са за по-добро бъдеще на България.

Никой не е по-голям от тази кауза. Ценното е, че подобен тип провокация, колкото и дискомфортно да ни е в момента, ще ни направи по-добри в това, което правим”.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка БНР

Similar Posts