| | | | |

Кичка Бодурова попиля “Капките” след гаврата ВИДЕО

Последното издание на “Като две капки вода” предизвика небивал фурор с имитациите си, някои от които придобиха в движение доста скандален характер.

Безспорно най-много реакции провокира имитацията на Христо Гърбов, който трябваше да влезе в кожата на певицата Кичка Бодурова и да изпълни един от хитовете в репертоара й “Пея за всички приятели”.

Очаквано и реакцията на оригиналната изпълнителка не закъсня, а поста й в социалните мрежи е повече от язвителен.

снимка Кадър

“Разбрах за опита за имитация на моя образ. Доколкото си спомням това предаване заслужаваше името си – “Като две капки вода”, защото имаше добри попадения на ИМИТАЦИИ.

Но явно, че талантите са се изчерпали и сега трябва да добавят една думичка към името си – Пародия.

Аз се гордея с моя живот и кариера, с любовта на хиляди, с моето семейство.

И гледайки тази “пародия”, аз много се забавлявах.

Но виждах тези, които участваха с букетчетата си като мравчици около микрофона, който не се ползваше успешно, без да мислят, че всъщност унижават себе си.

Никой не може да изтрие нищо от това, което съм направила, нито наградите които съм донесла за България, нито може да намали банковите ми сметки.

Аз обичам Родината си, ще бъда вярна докрай на моите фенове и за тях издавам нов албум, 30ти поред, който ще представя на 1 юли в летен театър Варна и на 17 юли в летен театър Бургас.

Мисля, че на никого не преча с тези 2 концерта. /само 2 , защото бях обвинена, че идвам да взимам хляба на другите/.

Оооо, момичета, ….

И утре по- кротко – ако танцувате на масата, бъдете сигурни, че чашите няма да се обърнат! Аз мислено ще бъда с вас!”, пише Бодурова в поста си./show.blitz.bg

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Архив

Similar Posts