| | | |

Борисов: Рязане, стягане на колана до дупка – това са направили Кирил и Асен, с подкрепата на Христо НА ЖИВО

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов събра столичния актив в НДК. Зала 6 на НДК се оказа тясна за всички привърженици и симпатизанти на партията

ГЕРБ представя депутатските си листи тази вечер в зала 8 на НДК. Залата се оказа малка за всички привърженици и симпатизанти на партията, дошли за събитието.

Водачи на листи и знакови за партията лица също са тук. Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов води в 25-ти МИР, първи в 23-ти МИР е председателят на СДС Румен Христов, а в 24-ти – Тома Биков.

Борисов бе посрещнат с ръкопляскания, а цялата зала стана на крака.

Срещата откри зам.-председателя на партията Томислав Дончев.

снимка Кадър

“Въпросът е кой излъга децата? Кой им обясни, че България може бързо да се развива без лидерство. Че има някакъв вълшебен начин нещата да се случат изведнъж.

А какво получихме – хаос, липса на отговорност, чудовищна инфлация.

Две години в България не се строи, в България няма свежи европейски пари. Как се лекува тази болка? Ние претендираме, че знаем рецептата.

Лидерство, ясна посока и отговорност – ние претендираме, че това го няма в необходимата степен в другите партии”, започна Томислав Дончев, критикувайки по същество “Продължаваме промяната”, без да ги назовава.

“Няма държава, която да е забогатяла от трупане на нови дългове”, каза още той.

Единствените, които имат силата и експертизата да направят съдебна реформа сме ние, категоричен бе той.

Томислав Дончев подчерта, че служебните правителства имат къс хоризонт и затова не могат да провеждат инвестиционни политики.

Ние не сме регионална партия. Ние претендираме да представляваме целия народ. За нас е от огромно значение да имаме подкрепа тук, в центъра на София, в малко село в балкана, в Шумен, посочи той.

България има нужда от редовно правителство, категоричен бе следващият оратор – лидера на СДС Румен Христов. Без ГЕРБ – СДС едно правителство ще бъде нефелно, категоричен бе той.

За разлика от някои политически шарлатани, ние сме хора отговорни, заяви Георги Георгиев, председател на СОС. И изтъкна, че са построени 57 км метро – цял подземен град.

снимка Кадър

“Нямам съмнение, че ние сме хора, които заслужават доверие. Град и държава се управляват с опит”, подчерта Георгиев.

Шест месеца бяхме подложени на системни унижения от правителството на “Продължаваме промяната”, посочи председателят на СОС Георги Георгиев. Тези хора наказаха почти 2 милиона души за това, че гласуват за нас.

“Единственото нещо, което е управлявал г-н Борис Бонев е колата, която му купила майка му.

Няма нито ден трудов стаж, иска първата му работа да е кмет на София”, посочи Георгиев, хвърляйки мост към местните избори наесен. Борис Бонев от “Спаси София” вече заяви, че ще се кандидатира.

Толкова е видно и ясно какво е направено, откакто аз бях кмет. Нямаше един работещ шадраван, една китка нямаше, ами Околовръстното шосе – само складове.

Помня деня, в който взех един багер и бутнах една бензиностанция, защото полицаите и прокурорите ги беше страх. Оставих само тази част до Банкя.

Сега имаме нови пътища, като стъпиш на дъгата, завиваш на “Тракия”, “Хемус”, завиваш към Своге. София колабираше, представете си този милионен град без дъгите, но не се помни.

А помните ли какво беше на Лъвов мост, на Черни връх, на Семинарията? И това само за 10 години. Никоя партия не е правила толкова за София, колкото ГЕРБ

Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов

Когато от 300 лв. газът стана 100 лв. Сега правителството тегли от този газ, миксира го, за да им прикрие далаверата.

А какво стана с бензиностанциите, помните ли? Отидоха младежите – снимаха ги и ги заплашиха с 5 години затвор.

И какво се получи? С милиарди дотираме бизнеса, дотираме и веригите, а цените отидоха в небето. И хората обедняват.

По пътя на трънската логика, щом обедняват – значи при нас са били по-богати, заяви Бойко Борисов.

Както и вчера в Разград, Борисов цитира съобщение от БНБ, че растежът на БВП ще се забавя.

“Забелязвате ли, че ПП-тата и ДБ-тата ги няма? Защото гледат цифрите. И почват да ни подготвят, че нямало да има правителство. Календарът на плащанията е, че може да се наложи нов дълг, за да се покрият плащанията”, продължи Бойко Борисов.

Рязане, стягане на колана до дупка – това са направили Кирил и Асен, с подкрепата на Христо, продължи Борисов, анализирайки последното съобщение на централната банка

“БНБ очаква търсенето на стоки да се влоши. Въпросът е дали ще се намери някой, който да се нагърби за шест месеца да изправи държавата и да понесе отново пасивите. Няма проектозакони на МС, свързани с еврозоната, когато са били Кирил и Асен”, посочи Бойко Борисов.

“Днес в общинския съвет станахте свидетели на това дали има ляво и дясно и кой срещу кого е. Мая Манолова откъде щеше да бъде? А ДБ я подкрепяха за кмет на София”, каза още Борисов.

Той имаше предвид гласуването в столичния съвет по премахването на Паметника на Съветската армия от Княжеската градина. Манолова протестираше срещу това пред общината. Вътре в залата ГЕРБ – СДС и ДБ гласуваха за премахването.

„ГЕРБ вкара България в чакалнята на еврозоната. Рано или късно ще дойде финансов министър, който ще види защо осем месеца няма закони, свързани с еврозоната.

Вижте едно Nexo – нашите конкуренти от ДБ са се финансирали по тъмен начин от една компания и са лъгали. Дали на жените пари, те ги превели.

Кой последно чу за финансирането на „Да, България“? В

ие представяте ли си Томислав Дончев да не е дал две години План за възстановяване и устойчивост (ПВУ)? И аз не си го представям“, отсече Борисов.

„Кои са младите?! Тук имаме армия млади хора“, изтъкна той.

Очаквайте подробности!

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Кадър

Similar Posts