| | | |

НА ЖИВО: Бойко Борисов: Ужасът на ДБ ще дойде след изборите с тези популисти от ПП. Кой допусна веригите да ви обират в момента?

Повече от 1500 души очакваха в Благоевград появата на Бойко Борисов. Водач на листата на ГЕРБ в района е Росен Желязков, който бе зам.-председател на последното народно събрание.

5 милиарда е дупката в бюджета, а ПП щели да правят правителство на малцинството

Как се прави правителство на малцинството, без ГЕРБ да участва в него? Това не може да стане!

ГЕРБ е национална, народна партия и всичко, което сме направили, може да се пипне. Дългове, дългове, дългове – няма еврозона с тази инфлация.

И с тази миграция няма и Шенген. Ужасът на ДБ ще дойде след изборите с тези популисти от ПП.

Ние сме честни с хората, не продаваме мечти.

Заради ПП изпускаме милиарди по Плана за възстановяване.

Идваме да ви предупредим – октомври още поне 10 милиарда заем ще вземем заради ПП.

Евродепутатът Андрей Новаков се похвали, че това е на-голямото предизборно събитие на закрито в държавата.

Искам да благодаря на мюсюлманите, които на първия ден от Байрама са с нас и споделят празника си, добави той. Залогът е повече от едни избори, а каква България ще оставим на нашите деца, добави евродепутатът.

“Трябва да покажем, че имаме воля да спечелим тези избори. Имаме енергията да го направим. С лидер Бойко Борисов, трикратен министър-председател вървим уверено към победата”, надъха присъстващите Желязков.

ПП харчи пари, които ги няма и ни обрича на задлъжняване, се казва в клип, който бе прожектиран пред множеството. Според филма вдигането на пенсии и заплати не е покрито с данъчни приходи.

“Път назад няма. Зад нас е България и от нас зависи да убедим колкото се може повече хора”, посочи в словото си Новаков.

И покани кандидат-депутатите от листата да се качат на сцената.

Благодаря, г-н Борисов, че сте с нас! Вашата енергия е нашата обща синергия. С нея ще победим, започна речта си водачът на листата Росен Желязков.

Той посочи, че след трите успешни мандата на Борисов страната е започнала отново да говори за инфлация. “Няма как да се доверим на розовите илюзии и фалшивите очаквания”, заяви Желязков.

И се обърна съм залата: “Вие вярвате ли, че тези, които създадоха инфлацията, ще се борят с нея?”, обърна се той към множеството. Което отговори: “Не!”

Ние трябва да покажем, че имаме волята да спечелим тези избори. С лидер Бойко Борисов, трикратен министър-председател, ние вървим уверено към победата и ще бъдем победители на тези избори, каза в заключение той.

ГЕРБ е национална, народна партия и всичко, което сме направили, може да се пипне. Дългове, дългове, дългове – няма еврозона с тази инфлация. И с тази миграция няма и Шенген. Ужасът на ДБ ще дойде след изборите с тези популисти от ПП.

Представяте ли си ние да сме управлявали през тези две години и сега някой да стане и да ме попита защо вместо да санираш блокове, да строиш, защо допусна твоето правителство да краде по един лев от всеки литър бензин и нафта?

Защо допуснахте да ни вземат по един лев от джоба?

Защо допусна повишаването на цената на тока? Кое вдигна цената на тока в България?

Обраха ли ви? Обраха ви!

Кой допусна веригите да ви обират в момента? Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в Благоевград пред 1500 симпатизанти на партията, обръщайки се към опонентите на ГЕРБ.

“Защо се допуска това безчинство?

Днеска сутринта бяха производители на мебели в централата. Изнасят дървата в България, обработват ги в Гърция, връщат ги обратно, вдигат цената на мебелите.

След тях бяха земеделците. Е как един не каза: Чакайте, защо допуснахте двойна инфлация?

И днеска ги попитах земеделците – пак сте дошли при мен за субсидии, а две години не искахте. И сега си мислят някои на изборите на 2-ри април – мием си очите и почваме всичко отначало, но няма как!

Дефицитът от бюджета отиде някъде. Те вървят паралелно.

Висока инфлация – висок евродефицит – няма еврозона.

Моргите са пълни с трупове на бежанци. При нас преди две години нула миграция. А сега – всеки ден катастрофи и така разбираме за миграцията.

Мога да ви изброявам много какво сме направили – от Хаджидимово до Благоевград, обект по обект, какво сме направили”, обяви той.

Той бе посрещнат на крака и с бурни аплодисменти.

Ако аз бях управлявал в последните 2 години щяха да ме питат защо от всеки литър гориво, зареден от вас, да ви вземат по един лев от джоба, заяви Борисов.

Ако управлявах, щяхме да ме питате защо допусна двойна инфлация – нашата партия е критична, продължи Борисов.

И сега някой си мисли, че след 2 април, защото са 7 партии и 77 движения ще изкарат колкото нас.

“Изглеждаме отвратително – пет пъти избори. По-трудно не е било от сега. От отличници станахме най-слаби. Трябва мобилизация на целия народ”, описа ситуацията в страната Борисов.

И припомни, че три пъти е вадил страната от кризата.

ПП е най-големият грях на президента Радев. Те се обърнаха и срещу него. Те ще се обърнат срещу всеки, продължи Борисов.

“Какво ще правим, ако победим? Това е основният въпрос, който чакат хората да чуят. А кметовете чакат с такова нетърпение да доправят някоя улица.

Ясно е, че ще се справим. Омразата трябва да отстъпи място на градивност и съзидание. Просто ще ни изпреварят толкова много съседите, че ще ни е срам да казваме, че сме българи.

Как щяхме да допуснем ние да ни закрият клуба на Ванче Михайлов?! Те нямаше да го направят, защото ние бяхме локомотивът, който теглеше.

Но, мили мои, убедете повече хора да гласуват. С Божията помощ и с вас, мисля, че ще успеем. Това е последен шанс да се измъкнем от блатото. И всички знаем, че е блато.

Дори Държавният департамент на САЩ обори част от илюзията, че ПП и ДБ са борци с корупцията”, каза още Бойко Борисов.

“Преживели сме какво ли не, ще преживеем и ПП”, каза той.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Кадър

Similar Posts