| | | |

Изненада! Слави лъсна зад любовната квартира на Киро и Лена

Голямата мистерия около видеото с парапета с участието на Лена Бориславова и Кирил Петков най-после е разплетена.

ПИК разкри, че собственик на прословутия апартамент, отдаващ се под наем, в центъра на София, в който Петков и Бориславова бяха заснети да се уединяват, е човек на Слави Трифонов.

Става дума за Верослав Владимиров, който е активист на партията на учиндолеца. Освен това е бил и парламентарен секретар на енергийното министерство при управлението на Кирил Петков.

Дали това е случайно, или става дума за сценарий?

Два дни преди редакцията да получи мистериозно видеото през юни 2022 г. от анонимен подател с псевдоним Ахмед Карадайъ на редакционната поща, Слави Трифонов обяви, че излиза от правителството.

Каква е връзката?

Екип на медията посети любовната квартира на Кирил и Лена на софийската улица „Гладстон“ 49 и излъчи видеорепортаж от самото стълбище и от апартамента, пред който лидерът на ПП бе заснет да шмугва ръка под полата на Бориславова.

В медийното пространство се появи оправданието, че той се е държал за парапет, както и че видеото било заснето от погрешен ъгъл.

Репортажът обаче доказа, че парапет в сградата няма и никога не е имало. Освен това камерата на етажа е само една и тя снима от един и същ ъгъл всички, които преминават през сградата.

„Успях да се видя със собственика Верослав Владимиров и той ми разкри любопитни неща за квартирата, камерата и самото видео“, поясни журналистката Соня Колтуклиева.

Владимиров бил в шок и казал, че нямал общо със записите от камерите.

„Каза, че видеото не е негово дело, че някой му е хакнал камерата. Беше страшно неубедителен“, каза Колтуклиева.

Верослав Владимиров разбрал за видеото, когато то излязло в ПИК, и бил шокиран. По-късно се виждал с Кирил Петков и Лена Бориславова по работа, но нямало никаква реакция от тяхна страна.

И към момента квартирата продължава да се отдава под наем в различни интернет сайтове и цената за нощувка там е 147 лева.

Необходимо е обаче ползвателите да спазят определен ред, да предоставят всичките си лични данни и да пояснят с каква цел ще отседнат в апартамента.

Екипът научи още, че Лена Бориславова е имала ключа от квартирата предварително, както и че резервацията е била направена от трето лице с чуждестранно, европейско име.

„Вероятно някой от техните приятели, от „Харвард“ може би, е направил регистрацията“, предположи Колтуклиева.

Жилището е около 30 кв. м. Разполага с бокс, малко холче, креват, малка баня с тоалетна. Навсякъде по стените има евтини фотографии от Париж, видя се от репортажа.

Предвид финансовите възможности на Петков и Бориславова, те са могли да резервират и много по-луксозна стая в хотел както у нас, така и в чужбина, но избрали нискобюджетната квартира, тъй като там могат да влязат, без да се легитимират на рецепция, а секретността е била водеща за тях по време на интимната им тайна среща.

Известно е още, че седмица след посещението им в любовното гнездо Бориславова получава договор за 16 хиляди лева заплата от държавната ББР.

Видеото става публично през 2022 г., година след заснемането му, а това съвпада с момента, в който Слави Трифонов излезе от коалицията и на практика свали правителството на Петков.

„Най-вероятно има и второ видео, в което двамата излизат. Струва ми се, че Слави и хората му ще разиграят спектакъл в съдебната зала по делото, с което Бориславова го съди, че песента на сценаристите е накърнила чувствата ѝ“, предполага още Соня Колтуклиева.

Припомняме, че юристката съди Трифонов и хората му за 40 хиляди лева заради песента за „Кака Лена“, като делото е тръгнало и в момента банковите сметки на една от фирмите му са под запор.

Източник: Ретро

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимки Интернет

Similar Posts