| | | | |

Презряните от народа умнокрасиви демократи Манол Пейков, Комарницки, Хазарта, Летящата Коза, “Дневник”, “Капитал” и прочее, изписват веждите на Костадинов

“Когато през 2016-та г. Доналд Тръмп слезе по онзи ескалатор и обяви кандидатурата си за президент, почти никой в републиканската партия не го вземаше насериозно. Рейтингът му беше нищожен, а шансовете да спечели номинацията – практически нулеви”

Това пише анализаторът Кристиян Шкварек във Фейсбук.

снимка Архив

Много хора си мислят, че основното му оръжие бяха дебатите с другите републикански кандидати.

Всъщност, обстоен анализ на кампанията, публикуван през 2018-та, показа друго.

Основният му инструмент се оказа една игра, която започна да играе с… вражеските медии. С демократите, с техните канали, журналисти, инфлуенсъри.

Доналд Тръмп редовно провокираше либералите, казваше нарочно неща, които знае, че ще ги накарат да беснеят, да се подиграват и да му обръщат внимание. Това беше своеобразен танц с врага, от който само печелеше подкрепа сред републиканците.

Защото беше направена елементарна сметка – поне половината американците не понасят и в кръвта си либералите, Демократическата партия и техните медии, журналисти и инфлуенсъри. Това ги кара почти инстинктивно да симпатизират на онзи, когото тези либерали, демократи и медии “тричат”.

Принципът се оказа изключително ефективен – докато самите либерали те подиграват за вътрешна употреба и си въобразяват, че така ти сриват образа, всъщност ти правят огромна услуга, поставяйки те в позицията на “този, дето либералите мразят”.

Перфектна позиция за кандидат в антилибералния сектор, където това автоматично ти носи симпатиите на широките маси, които не могат да дишат либералите, медиите им, инфлуенсърите им и вечния им инфантилизъм.

Абсолютно същото нещо наблюдавам, че се случва в България.

Костадинов нарочно чепка ДБ-тата с неща като “Доносническа България”.

Нарочно казва работи, които знае, че ще бъдат осмивани или скандализирани от демократичната общност – “урановите мини”, “Белене”, “Козяк”.

И като по часовник – вече две години, целокупната либерал-демократична мрежа, барабар с всичките си карикатуристи, медии и инфлуенсъри, взима всеки повод, за да го издигне до пиедестала на “този, когото ДБ-тата подиграват”.

Без да разбират, че това е пиедестал, а не дръвник.

Защото не осъзнават колко точно презирани са от българите – като общност, като светоглед, като култура и дори просто заради слабите си умения в хумора и сатирата.

Всеки път, когато вълна от либерален, умнокрасив хейт се насочи по Костадинов, това доставя две неща:

1 Удовлетворение и забава на хиляди членове на умнокрасивия, либерал-демократичен балон.

2 Още няколко хиляди гласа за Костадинов, докарани му от широката периферия нормални българи, които нито са русофили, нито радикали, ама, ей Богу, не могат да дишат Комарницко-Капиталския балон и умнокрасивата общност.

И така двете общности изведнъж си стават взаимно полезни.

“Танцувайки” този танц, едните периодично получават шеги и забавления на гърба на Костадинов, а той и “Възраждане” – нови гласове от подарения му пиедестал на “враг Номер едно на либералната, Разградско-селищна система”.

Когато Костадинов чукне 25%-30%, е хубаво да помните и повтаряте, че хора като Манол Пейков, Комарницки, Хазарта, Летящата Коза, “Дневник”, “Капитал” и прочее, са сред основните виновници за това.

Всичко, което последва, ще трябва да се пише и на тяхна сметка.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Архив

Similar Posts