| | | | |

Архитектите на криминалния протест от лятото на 2020 г., вдъхновили Румен Радев да вдигне юмрука си, са поръчители на взрива срещу семейството на Гешев

Във война сме.

Терористичен акт срещу главния прокурор на републиката и неговото семейство!

Припомням – това е обвинител №1 на държава от Европейския Съюз и НАТО.

Взрив, 5-метров кратер, поне 3 кг тротилов еквивалент…някакъв тъп ерзац на сериала “Октопод”, мутренските битки СИК – ВИС, атентатите срещу Илия Павлов, Косьо Самоковеца Юли Галев…впрочем, на същото трасе.

Коя година сме, за какво става дума, за какво го живяхме целия преход?

В плен сме на същото мръсно комунистическо зло и неговите криминални рецидиви.

През 1996 г. разстреляха на улицата бившия премиер Андрей Луканов. В едно пак толкова размирно време на взаимно ожесточение и икономически колапс.

Историята се повтаря, първо като драма, после като фарс.

Архитектите на криминалния протест от лятото на 2020 г., вдъхновили Румен Радев да вдигне юмрука си, са поръчители на взрива срещу семейството на Гешев.

Нямам нужда от разследване, за да го кажа.

Ония, които насъскваха и плащаха на лумпените да блокират Орлов мост и да палят сламата под краката на полицаите, да провесват бесилки насред София и да къртят жълтите павета.

Ония, които обсъждаха в джипа си “културни проекти” с Христо Иванов.

Ония, които изпратиха Мата Хари (Христина Бобокова) да аранжира кюлчета и пачки в спалнята на Бойко Борисов.

Ония, които плащат на Чобанов и Стоянов от “Бърд”.

Ония, които плащат на лобисти зад Океана да стъкмяват компромати срещу главния прокурор и да го вкарват в списъка “Магнитски”.

Физическото посегателство над Иван Гешев доказва, че Иван Гешев е бил прав. Че разкритията от брифингите му за заговор на мафията срещу държавата са истина.

Доказва и че политическото превъплъщение на този заговор е законът на Крум Зарков, който сега е залог за съставяне на правителство.

Правителство на мафията?!

P. S. Току-що научих, че наложницата от парапета Лена Бориславова е пуснала пост, внушаващ, че Гешев сам е инсценирал покушението над семейството си. Ето това е нивото, ето за такива боклуци става дума.

от фейсбук профила на Недялко Недялков, издател

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимки Архив

Similar Posts