| | | |

ГЕРБ изрита ПП-ДБ и задейства план “Б”, ето какво предстои

След като ГЕРБ прекрати преговорите с ПП-ДБ и задейства план “Б”, коалицията бързо задейства график за срещите с останалите партии утре.

В четвъртък, предстоят разговори с ДПС, БСП, ИТН и “Възраждане”.

Времето на преговори с ПП-ДБ бе загубено, идва време за сериозни разговори за България, обяви Десислава Атанасова

По-рано лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов покани всички парламентарни формации да предложат министри за общ кабинет с кратък мандат.

И обяви, че започват разговори за реализация на първия проучвателен мандат с останалите сили извън ПП-ДБ.

Лидерът на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова обяви и часовете на предстоящите срещи – с ДПС – в 11 ч., с БСП – 13 ч., и ИТН – 15 ч. В петък в 11 ч. от ГЕРБ ще разговарят с „Възраждане“.

„След това, след серията експертни разговори, както процедирахме и с колегите от „Продължаваме промяната – Демократична България“, следват лидерските разговори“, добави Атанасова.

„През последните три седмици демонстрирахме търпение и огромни усилия, включително на експертно ниво, за да стигнем до трите стъпки, които могат да формулират и формират общо управление – законодателна програма, управленска програма и правителство.

През цялото това време чувахме едно и също – решението на националните им съвети и органи на колегите е, че няма да подкрепят първи мандат на ГЕРБ, няма да говорят за имена за кабинет с ГЕРБ.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Архив

Similar Posts