| | | |

СКАНДАЛНА ГАВРА от Хазарта: Поставихме ГЕРБ в положение да ни подкрепят, независимо, че не спечелихме изборите

“Стана нещо по-важно от плюнката на Цончо. Малко по-късно Костадин Костадинов обяви, че колегата ни Явор и Манол Пейков няма да бъдат допускани да се качват на трибуната в Народното събрание (НС)”

Това заяви по bTV депутатът от ПП-ДБ Христо Петров, по-известен като Ицо Хазарта.

Какво се случва? Едни хора в парламента искат да определят кой може и кой не може да говори. Те искат от тях да зависи. Те казват – ти нямаш право, нищо че си избран.

Това, което ни очаква, е ужасяващо. Защото това е само началото. Ако някой очаква, че това са само филми, сериали, ще научи истината по много болезнен начин.

Не знам дали разбирате какво ви казвам и какво се случва.

Очаква ни нещо ужасяващо, защото това е само началото. Това е призив към насилие и призив към преврат.

“Възраждане” не са създадени за да управляват, а единствено да разрушават това, което е съградено в България през последните години.

Зад тези хора стоят българските служби, а техният лидер се казва Румен Радев. Изобщо не е толкова лесно да бъдат спрени”, посочи Хазарта.

Можеше ли да има “Промяна” без Радев?, попита Ризова

“Формацията беше създадена от Петков и Василев с подкрепата на Радев. Отчитам това като лична вина, че съм се заблудил по отношение на президента”, отговори той.

По неговите думи е много е интересно как Радев и Костадинов използват един и същ израз – “пълзяща диктатура”.

“Всички от ПП обикаляхме цялата страна и казвахме на хората – гласувайте за нас, ние ще накараме ГЕРБ да ни подкрепят.

Е, макар че не спечелихме тези избори, ние поставихме ГЕРБ в положение да ни подкрепят”, разказа рапърът и сподели любопитна притча:

“Ако си представите, че България е една занемарена сграда, в тази сграда двама обитатели имат два големи апартаменти. Двамата не могат да се понасят помежду си, но сградата продължава се разрушава и може да падне всеки момент.

В един момент идва една руска фирма и предлага – дайте да съборим тази сграда и да ви построим нова.

Не е ли правилно да си укрепим стените и да си оправим водопровода, вместо руската фирма да ни събори сградата”, заяви Хазарта с лукава усмивка.

“Моля ви да не хвърляте камъни по нас на всяка крачка, ние сме изправени пред планина от зло. Въоръжение сме с тояги, срещу хората с автомати.

Хората скоро ще видят, ако не сме ние – очаква ни руска военна диктатура”, заплаши той.

По повод думите на президента Румен Радев “Не очаквам целувката между Борисов и Петков да роди нещо друго, освен отвращение”, Христо Петров каза: “Целувката между г-н Радев и Гешев мен лично повече би ме отвратила”.

Попитан дали правителство на ПП-ДБ, подкрепено от ГЕРБ-СДС няма да “изпере” Бойко Борисов, Петров коментира: “Никой политик не може да бъде изпран от друг политик. Това може да направи само българският съд”.

Искам да помоля хората да не хвърлят камъни по нас на всяка крачка. Ние сме изправени пред едно огромно зло, пред планина от зло. Въоръжени сме с тояги срещу хора с калашници.

Трябва да изберем – Европейския съюз или Съветския съюз, заяви още депутатът от ПП-ДБ.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Архив

Similar Posts