| | |

Ексшефът на СДС се избъзика и разсмя мрежата с пиперлив коментар

Бившият шеф на СДС Борис Марков, прочул се с пиперливите си шеги, даде шеговит и пикантен съвет за кметската кампания, която очевидно ще цикли и може да стане досадна на избирателите с претакането на ДС-корените на Васил Терзиев и конспирациите около Вили Лилков.

снимка Архив

Докато десните търпят ударите на феновете си мълчаливо и треперят дали компромисът кандидатурата на Терзиев няма да им коства влизането в парламента по-нататък, а ПП и симпатизанти се чудят как да го промотират, Марков реши да раздвижи духовете насред 40-градусовите жеги, макар и малко скандално.

Ето и какъв необичаен скеч си представи бившият син лидер на профила си във фейсбук, което развесели и почитателите, и критиците на кандидат-кмета Терзиев:

“Кампанията рязко ще живне, ако Васко предложи граждански брак на Борис Бонев. И да прокарат пъртината.”, разсмя всички Марков.

Годеж на откриването и да се вземат преди деня за размисъл.

Ще влязат във всички новини по света, ще ги дават за пример в Щатите, изобщо нямате никакво въображение как да си развиете кампанията.

Аматьори!”, изстреля бившият син шеф и така предизвика куп остроумни коментари под публикацията си.

“Няма да приемеш да им станеш кум, иначе са готови”, написа друг шегаджия.

“Скоро ще ви звънят от непознат номер да ви канят за пиар”, предположи развеселена дама.

“Може да се въртят на ротационен принцип, то ротацията не е изневяра.”, написа друг по повод на коментар, че ако това стане, “момчетата от Спаси София ще погрознеят от ревност.”

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Архив

Similar Posts