| | | |

НА ЖИВО Борисов: Радев не е вечен! Служебните кабинети донесоха хаос и чудовищна инфлация

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов се пусна на живо от Каспичан.

От години се говори за конституционни промени и когато ГЕРБ се намеси в процеса, бяха направени нови предложения, които се приеха. Ако трябва да се прекроява нещо, ще бъде направено. Има много сериозни дебати по много теми.

“Всички партии, които желаят, подкрепят, са реални участници в този процес и аз мисля, че се случи”, допълни Борисов.

“Служебното правителство трябва са го има само в екстремен случай. То не е политическа партия. И знайни, и незнайни хора две години и половина, докато траеше този хаос, безвремие – нищо!

Ей сега, минах по магистралата. Щеше да е готова от Търново до Търговище, а сега – нищо.

И всички тези знайни и незнайни хора – посочени от един човек. Това е диктатура!”, заяви Борисов.

“На кого отнемаме правомощията? Президентът Радев да не е вечен?! Много му хареса две години и половина да управлява еднолично държавата.

Кажете ми едно-единствено нещо, направено в държавата. Освен хаос, мизерия, чудовищна инфлация, обрани с по лев от бензина, стопиха ви приходите.

Аз не жаля за това и считам като демократ, че парламентът е мястото, където трябва да се решават всички въпроси”, допълни емоционално лидерът на ГЕРБ.

“Местните избори са си местни избори. Решават ги хората от града и селата”, отбеляза той, попитан дали ГЕРБ ще подкрепи кандидатурата на ПП-ДБ за градоначалник на София.

“Ние сме демократична партия, която с единодушие или отхвърля, или променя. Септември месец ще сме тука и ще си говорим по тази тема”.

“Много е важно коалиционните партньори да запазят емоциите в себе си”, допълни той.

Борисов изрази възмущението си от бруталното посегателство срещу 18-годищното момиче, нарязано с макетно ножче от бабаита Георги Николаев.

Надявам се, че институциите ще се поправят. Това е чудовищен акт и реакцията на обществото може само да ме радва.

Няма да вляза в спора кой е виновен. Затова беше важно да приемем закона за домашното насилие, беше важно да приемем промените в наказателния кодекс

Лидерът на ГЕРБ коментира и скандала с футболните фенове в Скопие: “Не ги разбирам нашите съседи защо го позволяват това, защото само добро са видели от България”.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Кадър

Similar Posts