| | | |

Бащата на момичето с 400 шева проговори за ужаса: Кървавите следи бяха по цялото стълбище

“Раните по тялото ѝ лека-полека ще заздравеят. Раната, която е в нейното съзнание, обаче едва ли ще заздравее толкова бързо.

Тя е силно момиче и ще съумее да преодолее нещата. Не иска да говори за преживяното, а и ние не искаме да я връщаме назад”

Това заяви пред Нова тв Красимир – бащата на момичето от Стара Загора, което беше жестоко нарязано с макетно ножче от бившия си приятел Георги.

“Виждал съм този човек един-два пъти. Не знаех за заплахите, разбрахме впоследствие.

Въпросния човек съм го виждам един-два пъти. Аз бях против това отношение на дъщеря ми с него. Разбрах за някаква ревност, но не чак до такава степен”, разказва той.

“Обади ми се дежурния полицай и първата информация, която получих е за сбиване. Помислих си, че просто са някакви тийнейнджърски неща и просто се сбили.

Кървавите следи бяха до 4-ия етаж по цялото стълбище. Хората се досещат какво е било и вътре”, допълва Красимир.

Предполагам, че има и хора, които са си свършили работата, каза бащата. Според него полицаите от Първо районно управление в Стара Загора са си свършили работата. Някой си е свършил работата, друг не, каза Красимир.

“Настоявам за справедливо наказание. Има органи, които да уточнят какво ще бъде обвинението спрямо него. Ние искаме справедливост.

Квалифицирането на това като “лека телесна повреда” е безумие. Ще бъдем на шествията и ще се борим за промяна, която трябва да направим.

Утре на моето място ще бъде някой друг родител, а на мястото на дъщеря ми – друго дете”, сподели още той.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Кадър

Similar Posts