| | | |

ЕКСКЛУЗИВНО! Бащата на касапина Георги с първи думи СНИМКА

“Синът ми не е извършил това, за което го обвиняват! Набеден е! Той е добро момче, може да питате всички в селото – никой лоша дума за него няма да ви каже! Аз си познавам детето – той не е изрод!”

Това обяви ексклузивно бащата на 26-годишният Георги Николаев – Николай Георгиев.

Както е известно, охранителят от Стара Загора е арестуван и обвинен за това, че е нарязал жестоко с макетно ножче 18-годишната Дебора, с която имал интимна връзка.

Според баща му Николай обаче, Георги е невинен. Въпреки безспорните доказателства, таткото настоява, че момчето му не е способно на такова деяние и е било набедено. Това е и защитната теза на самия Георги, както и на адвоката му. Същото твърди и съпругата му Кристина.

“Сринати сме! И аз, и жена ми много тежко преживяваме това, което се случва. Преди дни жена ми вдигна кръвно 200, едва го свалихме. Изкараха Георги най-черния, а той е добро момче.

Ако на мен не вярвате, елате тук, в селото, да попитате за него – никой една лоша дума няма да ви каже. Очерниха ми детето…”, почти се разплака в телефонен разговор с наш репортер бащата Николай Георгиев.

Насилникът Георги, извършил зверството с Дебора, е бивш джудист. В ученическите си години той е имал и отличия от състезания в бойния спорт.

Тренирал е заедно с бившето гадже на Златка Райкова – участника в последния сезон на “Сървайвър” Георги Валентинов, с когото са добри приятели още от тийнейджърските си години.

Източник: Лупа

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Архив

Similar Posts