| | | | |

Продуцент изригна: Повечето от лидерите в управляващата коалиция въртят по две/три и повече любовници в партиите си, млади готини момичета, чиято кариера зависи от формите им, спят в тайните им апартаменти

Продуцентът и фотограф Виктор Димчев написа коментар в социалните мрежи по повод скандала с Вежди Рашидов.

Припомняме, че коментар на Рашидов за жените жертва на домашно насилие, направен в почивката на извънредното заседание на парламента, предизвика вълна от недоволство. Малко по-късно той се извини за думите си.

Въпреки това му беше поискана оставката. По-рано днес той обяви, че се оттегля от парламента, ГЕРБ и политиката като цяло.

Ето какво пише Димчев за Рашидов:

Най-големият мъж в държавата се оказа Вежди Рашидов, на когото не му направи впечатление, че шепа феминистки и ПР машината от НПО-та превръщат темата с насилието върху жени в най-важното нещо в републиката.

Между другото повечето от лидерите в управляващата коалиция, която тика този процес, въртят по две/три и повече любовници в партиите си, млади готини момичета, чиято кариера зависи от формите им, спят в тайните им апартаменти, получават подаръци, пари, постове и дори ръководят държавата.

Но проблемът е Веждичката, който освен джентълмен, е и мъж на място, който отгоре на това беше прав.

Хвърляйте сега камъни, озверели вакханки.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Архив

Similar Posts