| | | |

Трагедия! Само на 40 г. почина красивата дъщеря на журналиста Иван Такев

“Моята любима Деничка-звездичка отлетя в безкрая! Отиде си така бързо, както и живя! Казват, че Бог прибира онези свои чеда, които обича най-много, които са най-добри. А тя беше, смея да твърдя най-добрата, или една от най-добрите!”

Това написа в социалните мрежи известният тв журналист.

снимка фейсбук
снимка Фейсбук

Мислех, че увлечението ти по древен Египет е мимолетно, но то се оказа твоя съдба! На шега ти казвах, че си Хауърд Картър в пола! Дано го срешнеш някъде в небесните селения! Сигурен съм, че той като истински джентълмен леко ще ти се поклони и ще повдигне цилиндъра си!

Съжалявам, че не съм на твоето място, и че ме изпревари. Благодаря ти, че ме дари с две слънчеви внучки, които дано са наследили твоя талант и устременост!

снимка Фейсбук
снимка Фейсбук

Няма вече кой да ми дава кураж с неговото, дядка, дядка всичко ще е наред!

Лети моя звездичке!

Толкова много твои планове и мечти останаха нереализирани. За нас ти винаги ще бъдеш жива. Твоят неукротим дух и интелект винаги ще бъдат с нас!

“Смъртта понякога е твърде жалка, живота-непосилно груб, а в черната прощална катафалка лежи звезда, наместо труп” Безкрайно те обичаме!

“С огромно прискърбие съобщаваме, че нашата слънчева Деница Такева-Германова, нашият извор на знание и на вдъхновение, напусна физическия свят тази сутрин”, пишат от Българско египтологическо общество, на което тя бе председател.

Поклонението ще състои на 16.08.2023 (сряда), 13:00, Централни софийски гробища.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка фейсбук

Similar Posts