| | | |

Ген. Наско иска Денков да свика Съвета по сигурността

Лидерът на ДСБ и съпредседател на ПГ на ПП-ДБ, а и бивш шеф на Следствието ген. Атанас Атанасов иска свикването на Съвета по сигурността към премиера Николай Денков, който да нищи на свое заседание причините и самото убийство на АлексеЙ Петров.

“След него се забелязва, че руската агентура у нас е получила инструкции да се възползва от създалата се ситуация и да работи за провокиране на политическа дестабилизация в страната.

Основна задача на специалните служби и на целия сектор за сигурност е да поставят под засилен оперативен контрол криминалния контингент, свързан с руската организирана престъпност и да предотвратят по-нататъшна ескалация на напрежението”, анализира генералът.

В тази връзка е наложително спешно свикване на заседание на Съвета по сигурността към МС, на което да се предложат конкретни мерки и задачи за ограничаване на рисковете и противодействие на актуалните заплахи за националната сигурност, настоява той.

Вчера лидерът на представената в миналото в НС Български възход – Стефан Янев пък пожела директно заради ликвидирането на Трактора президентът Румен Радев да свика КСНС.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Архив

Similar Posts