| | | |

Мълния! Бойко Борисов наби канчетата на ПП, готов да разтури сглобката! ВИДЕО

“Решил човекът, върнал се, какво повече да коментирам. Хиляди пасажери идват и се връщат. Това го коментирахме няколко години подред. Ние сме дали показания, обяснили сме всичко”

Така лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов коментира завръщането на Васил Божков в страната. Бойко Борисов пристигна във врачанското село Лиляче, за да открие мемориален турнир по футбол.

Последните години виждате приходът в хазарта колко е по-голям

Ние сме защитили интереса на държавата. Видяхте какви лъжи, компромати, сглобки направиха през тези три години и нито една не е вярна. Истината ще възтържествува“, посочи Борисов.

„Аз наистина се надявам господин Божков да се е върнал да си реши въпросите с правосъдието. Ако е невинен, да си изчисти името. Ако е виновен, имаме си правосъдна система.

Никакво притеснение нямам, защото от него, от хазарта това, което съм казал, съм го коментирал“, каза още той.

Във връзка с предстоящите местни избори Борисов заяви, че на много места кандидатите за кметове ще бъдат същите, като визира кметът на Враца Калин Каменов.

“Притеснително е това, което става с горивата. Без никакво основание спекулативно във времето когато хората пътуват най-много започват да се вдигат изненадващо цените с по 30-40-50 стотинки”, допълни Борисов.

„Това се държи на слаб контрол, на монопол или каквото и да го наречете. Аз считам, че тук правителството търпи големи критики, защото това са стотици милиони, източени от джобовете на българите, през нафтата и бензина“, посочи той.

„Докато вие си задавате въпросите – дошъл ли си е, не си ли е дошъл, кой, какво, парите вече три години си заминаха.

При тази мека зима се похарчиха над половин милиард за зимно почистване. Ремонтират се отсечки за стотици милиони, пътят до Враца и Мездра ще стои още години затворен”, допълни Борисов.

„Хубаво г-н Демерджиев напада вътрешния министър. Да, той заслужава да бъде питан защо и кой го накара да смени областни ръководители на полицейските структури.

В момента една партия, еднолично, партията на Промяната, поголовно подменя всичко само с нейни кадри. Кое налага?“, попита бившият премиер.

Той поясни, че трябва да стане ясно какво е накарало вътрешния министър да смени областни ръководители на полицейските структури.

„Ние подкрепяме 36 депутати от партията на промяната, те управляват на 100% – изключвам външно министерство. Разбирам, поголовно се сменят хора.

Понеже Демерджиев на няколко пъти подмята за записите, нас също ни тревожат тези записи.

Но в началото на тези записи имаше една приказка „ала-бала с президента“.

Демерджиев услужливо я прескача. Защото този главен секретар е гласуван от Министерски съвет, в който са били тези хора. Разбира се, че той не се справя“, коментира Борисов.

„Упреците са ми много към управлението. Чакам да мине ваканцията и на 1 септември, като се видим… Защото те използват времето, когато няма парламент, и поголовно сменят.

Навсякъде, което не се е коментирало, с кадри и хора само от тях предложени. Дали са проверени, дали не…

“В момента еднолично партията на промяната поголовно подменя всичко само с нейни кадри без да се коментира. Ако това е сглобката, не виждам как ще продължим да участваме”, каза още Бойко Борисов.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Кадър

Similar Posts