| | | | |

Мега СКАНДАЛ с Кирил Петков и свитата му в Благоевград СНИМКА

Днес в Благоевград бившият премиер Кирил Петков и свитата му нахлуха без каквото и да е разрешение в сградата на Аквапарка в града, която е не само публична общинска собственост, но и е затворена със заповед, тъй като е опасна за ползване.

снимка Фейсбук

Това съобщиха във Фейсбук страницата на община Благоевград.

Ето какво още разкриват те:

Това е не само грубо неспазване на закона, но и с действията си Петков е застрашил живота на граждани и служебни лица, канейки ги на територията на разрушеното съоръжение без законово разрешение.

На място, по сигнал веднага са се отзовали служители на общинския „Инспекторат“, които са опитали да предотвратят незаконосъобразното нахлуване, но са спрени от охраняващите бившия премиер служби на НСО.

Припомняме, че общински „Инспекторат“ неколкократно е залавял крадци на мястото на опасния обект, за които сме сезирали МВР и Прокуратурата.

В тази връзка, от Община Благоевград припомняме, че законите важат за всички!

Снимането на предизборни клипове в затворени общински обекти и всякакви предизборни прояви там се допускат само с разрешение от местната власт с цел именно безопасност за здравето на присъстващите.

Ако такова разрешение бе поискано по установения ред, то щеше да се получи със съответните инструкции за спазване на безопасност.

Всеки е добре дошъл в община Благоевград, включително и Кирил Петков, стига да спазва законите и правилата.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Архив

Similar Posts