| | | |

Докъде се докарахме: Камион сгази дете, роднини убиха шофьора

Тежък пътен инцидент, придружен със саморазправа, завърши със смъртта на дете и водач на товарен автомобил. Ситуацията се разиграва малко след 15 часа днес в село Прилеп, Бургаско.

Около 15,19 ч. в Районно управление – Сунгурларе е получен сигнал за пътен инцидент в района на село Прилеп, при който товарен автомобил с варненска регистрация, управляван от 57-годишен мъж от Аксаково, блъска 6-годишно момченце от село Везенково, което внезапно пресякло платното за движение.

Детето е загинало на място при удара, съобщиха от пресцентъра на ОДМВР-Бургас.

На мястото веднага идват близки и роднини на момченцето, които празнували личен повод в близост. Повечето хора били във видимо нетрезно състояние.

По думите на спътник на 57-годишния мъж, с него започнала жестока саморазправа.

“Започнаха да го бият десетки хора – ритаха го, блъскаха го, псуваха го, кълняха го…”, разказва потресения спътник.

Свидетелят успял да избяга и е откаран със случаен транспорт извън село Прилеп, откъдето успява да сигнализира на тел. 112.

Дошлите на място полицейски служители констатирали смъртта на 57-годишния водач.

По случая е образувано досъдебно производство. Към момента се извършва оглед и се провеждат процесуално-следствени действия за установяване на причините за смъртта на шофьор.

Смята се, че човека е бил линчуван от опечалените роднини на прегазеното хлапе.

До приключване на огледа пътят през Ришкия проход е затворен. Трафикът се пренасочва по обходни маршрути. Регулирането на движението се осъществява от служители на „Пътна полиция“ при Районно управление – Сунгурларе.

“Прокуратурата ще е безкомпромисна към извършителите на убийството”, коментираха от държавното обвинение в Бургас.

От полицията обявиха, че вече са арестувани 7 човека от роднините, като издирвателните действия ще продължат с помощта на жандамерията

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Архив

Similar Posts