| | | |

Зарица Динкова: Спокойно, не съм удавила костенурките в морето

Министърът на туризма Зарица Динкова изказа съболезнования на близките на загиналите при наводненията по Южното Черноморие.

На официалната си страницата във facebook тя пише, че щетите тепърва ще се изчисляват, но човешкото страдание няма цена.

Хора загубиха живота си в бедствието и искам да изкажа своите съболезнования към техните семейства и близки! Други хора пострадаха, загубиха ценни и важни за тях неща. Щетите тепърва ще се изчисляват, но човешкото страдание няма цена.

В такива моменти най-важно е да бъдем хора и всеки да помогне с каквото и както може. Затова отидох и аз. В качеството си на министър смятам, че съм длъжна да бъда там, където има проблем.

Десетки семейства и фирми, които имат ресторанти, плажни заведения, хотели имат в момента нужда от помощ и съдействие, за да се справят с последствията.

Министерство на туризма и аз лично ще направим всичко, което зависи от нас, за да помогнем в тази ситуация. Смятам, че това е истински важното.

Също така искам да уверя коментаторите във ФБ, че костенурките са добре.

Оставихме ги на сушата, близо до реката, за да не бъдат стъпкани или повлечени от боклуците в морето. Вярвам, че всеки нормален човек би го направил!

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Фейсбук

Similar Posts