| | | |

Убиецът на журналистката Виктория от Русе с изповед: Изнасилих я за 4 минути и я оставих да хърка. Кое е бруталното?

Според Северин Красимиров той не е виновен за деянието и в никакъв случай не е убиец и изнасилвач, защото в този ден не е бил себе си

Това, което ще видите и чуете е ужасяващо, смразяващо, брутално. Това не е сериал. Това е България днес. Това не е актьор, това не е филм. Това е чистата, оглозгана от садистичност и оскотялост реалност.

Сега ще разберете как мисли той – този, който не вижда и не разпознава в насилието насилие, дори то да е довело до смърт, предава NOVA.

На 6 октомври 2018 г. България е разтърсена от новината за зверското убийство на журналистката Виктория Маринова в Русе и… разкъсана от спекулации за евентуалните причини и извършители…

Тъгата парализира близките ѝ, страхът – нейните колеги.

Убийството имаше световен отзвук. Виктория е журналист, административен директор на русенската телевизия, но на първо място – дъщеря и майка на 7-годишно момиченце.

Три дни по-късно в Германия беше задържан 21-годишният Северин Красимиров. Тогава той обяви, че не помни нищо, но въпреки това призна вината си.

За първи път осъденият на 30 години затвор за бруталното изнасилване, блудство и убийство говори сега.

Поставени са му най- невъзможните, немилостиви и незадавани въпроси. Но и на най-логичния – само той ли е виновният и защо не е бил прибран навреме, преди да убие.

Всъщност и на още един – къде са корените на това изнасилващо и смазващо от бой до смърт насилие.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Кадър

Similar Posts