| | | |

Криминален психолог: От Черепа до Васил Терзиев – всички са от ДС. Ченгеджийските родове ще поискат официално властта чрез своите пионки и назначени милионери

Криминалният психолог Росен Йорданов коментира, че Държавна сигурност е връзката между Алексей Петров, Васил Божков и Васил Терзиев.

снимка: Архив

Васил Божков има присъда още по социалистическо време и е свързан с Държавна сигурност като е вербуван. Алексей Петров е бил от ДС, а Васил Терзиев има този феноменален бекграунд.

Нещата се случват през дълбоката държава и с помощта на братските руски служби, където са истинските връзки на Васил Божков, на родителите и близките на Васил Терзиев, а до известна степен и на Алексей Петров, макар че той се опитваше да играе и с Израел“

Това заяви той в интервю за filternews.bg.

„Васил Терзиев е просто директен кандидат на Държавна сигурност. С уговорката дали можем да носим вината на бащите и на дедите си?

Да, можем. Ако ти наистина се срамуваш, няма да се кандидатираш. А някога, твоят внук, правнук, може би ще може. Но не ти самият, когато връзките и контактите на баща ти, на дядо ти са наоколо и ти да искаш да се преродиш.

Всичко това е подчинено на поредното преразпределение на ресурса на Дълбоката държава, тези родове ще поискат официално властта чрез своите пионки и назначени милионери“, заяви психологът.

Според него Ваня Григорова е много по-дясна и по-легитимна кандидатура от Васил Терзиев, нищо че представлява левите сили.

По думите на експерта, Румен Радев е превърнал президентската институция в активен опозиционен фактор, което изобщо не е мислено от нашите конституционалисти.

„Първо, в етично, морално и идеологично отношение този човек се родее с други ценности, които не са на Запад, а са на Изток. Идейната му закваска е такава.

Той е дълбоко институционализиран, развил фатмашки манталитет и няма как да се отърве от него“.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка: Архив

Similar Posts