| | | |

ПРЕДОЗИРАНЕ! Депутат от „Възраждане“ обвини медиите за рехавия протест: Можеше да има 100 хил. души!

Не може да има такова търпение, не може да им четкаме имиджа по студиата. Трябва това американско правителство да си подаде оставката, да отидем на нови избори и да имаме българско правителство, което да започне да гледа интересите на България.

Това заяви депутатът от „Възраждане“ Деян Николов пред журналисти по време на протестите срещу правителството на акад. Николай Денков, предаде репортер на Novini.bg.

По думите му в парламента се разглеждат единствено въпроси, свързани с Украйна, Шенген или еврозоната и попита кога ще се разглеждат проблемите на България.

„С това правителство няма какво да се преговаря, трябва да си подадат оставката час по-скоро“, каза той.

Народният представител изрази увереност, че при нови предсрочни избори резултатите ще бъдат съвсем различни, защото тези хора „брутално излъгаха“, визирайки управляващото мнозинство.

Николов коментира, че депутатите от ПП-ДБ и ГЕРБ „се подхилкват“, знаейки, че извършват национално предателство, визирайки отпадането на забраната на внос на зърно от Украйна.

Съставиха правителство и парламент, за да унищожим България! Територията на Украйна се използва за геополитически сблъсък между САЩ и Русия и ние трябва да изберем каква ще бъде нашата роля.

Европа трябва да спре да бъде жертва на американските интереси. Нямаме интерес да продължава тази война – от нея идват всички инфлации, проблеми и национални предателства, допълни той.

Деян Николов цитира неназовани проучвания, според които неодобрението към сегашното правителство е около 70 процента, и сподели, че в момента единствената причина на протеста да няма 100 хиляди протестиращи е защото „медиите четкат имиджа на предателското американско правителство“.

„Тук имате отговорност и вие, защото вие сте четвъртата власт! Къде ви забиха в новото Народно събрание? Те не искат да имат достъп до вас, удобно им е само по студиата“, заяви депутатът на журналистите.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка: Кадър

Similar Posts