| | | |

Мижав протест на копейките, обсадиха центъра на София СНИМКИ

Протест, организиран от партия “Възраждане”, се провежда в центъра на София. Протестиращите настояват за оставка на правителството.

Протестиращите блокираха района на Ларгото в центъра на София. Движението от паметника на Света София по бул. “Цар Освободител” до Военния клуб е спряно, както и по бул. “Дондуков” до бул. “Раковски”.


Три кордона полиция има пред сградата на Министерския съвет. Освен от униформени полицаи и жандармерия, протестът се охранява и от тежко въоръжени части с щитове и каски под колоните на правителствената сграда.

Основното искане на протестиращите е незабавна оставка на правителството. А един от основните мотиви е, че кабинетът е предал националните интереси:


“Време е за оставка и това правителство трябва да си ходи, защото е вредно за България и за нашите интереси. Това правителство никога не е защитавало националните интереси.”

“Искаме да събудим българите, защото българите спят за съжаление. Българите са купени, българите са в администрацията, българите са платени. Ето вчера платиха н и на земеделците и те се кротнаха.”


“Правителството не работи в полза на българския народ. В момента съм тука за бъдещето на моите деца и на моите внуци. С това правителство все повече затъва бъдещето на децата ни.”

Очаква се и цялата парламентарна група на “Възраждане” да излезе при протестиращите.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Кадър

Similar Posts