| | | |

Ген. Наско с удар към Радев, обвини го в нещо много грозно

Атанас Атанасов критикува президента Румен Радев, че пази ръководителите на службите за сигурност.

“Президентът Радев, като Матросов брани едноличните си назначения в службите и в конкретния случай шефът на ДАНС, след този тежък провал и тук се разказва някаква история за оперативна игра.

5 години не им е стигнало време, за да решат дали ще го вербуват този или трябва да го изгонят. Но, да се надявам, че ако не тази, то следващата седмица в Комисията за контрол на службите ще разберем точно какво се работи.

Очевидно е обаче, че имат много тежка търпимост към руския шпионаж в България”, коментира Атанасов.

По отношение на критики за предлаганите от министъра на финансите промени в данъчните закони, с които да се върне 20-процентовата ДДС ставка за туристическия бранш и стимул за хората, подали сигнал за укриване на данъци депутатът от ПП-ДБ Атанас Атанасов заяви, че проектът за бюджет за следващата година, трябва да бъде разгледан в цялост.

Темата за промяна на националния празник от 3 март на 24 май е дискусионна, заяви депутатът от ПП-ДБ Атанас Атанасов.

Повод за коментара му е категорично оттеглената подкрепа от страна на Бойко Борисов за предложението, залегнало в промените в Конституцията, внесени от ПП-ДБ,ГЕРБ и ДПС.

“Стана ясно, че госпожа Митрофанова е разпоредила да се затвори тази църква. Не знам защо трябва да се протестира пред църквата, а не отидат пред руското посолство – там е мястото на този протест”.

“Бих казал на организаторите, които очевидно са от “Възраждане”, че трябва да отидат да протестират пред руското посолство, защото стана ясно, че руската държава през посолството в България смята, че те са собственици на тази т.нар. руска църква, извадиха нотариален акт за това”, каза още той.

По-рано днес от пресцентъра на Народното събрание съобщиха, че депутатите Бойко Борисов, Кирил Петков, Ивайло Мирчев и Делян Пеевски са подали сигнал до и.ф главен прокурор Борислав Сарафов с искане да се установи собствеността на храма.

“Би трябвало прокуратурата да извърши проверка за това каква дейност за развивали тези свещеници.

Ако има тук някаква шпионска мрежа, ДАНС да каже кои са тези, които са били вербувани от руските свещеници и да ги арестува”, посочи Атанасов.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка: Архив

Similar Posts