| | | |

ИЗВЪНРЕДНО: Цецо, държал заложници във Вълково, се самоуби в ареста

Мъжът, държал заложници в село Вълково, се е самоубил в ареста в кв. “Еленово” в Благоевград. съобщи NOVA.

Той беше задържан за 72 часа.

По първоначална информация Цецо се е обесил

Тази сутрин по време на свиждане задържаният Цеков е получил чифт маратонки, като служителят, отговарящ за багажа е извършил нарушение – допуснал е маратонките с връзки на тях

Днес в 15.40 часа в арест Благоевград при извършване на рутинна проверка е установено, че задържаният Цветелин Цеков, по известен като Цецо Терориста, се е обесил с връзка от маратонка, завързана за решетката на прозореца.

Той е бил настанен с друг задържан под стража, който по време на инцидента е бил извън ареста – на дело в Окръжен съд Благоевград.

Извикана е Спешна помощ, която е констатирала смъртта на Цеков, съобщиха официално от полицията.

Във вторник мъжът, който е от Лом, пристигнал с такси пред къщата на бившата си изгора. След поредната разправия, ядосан, извадил незаконен пистолет и прострелял баща й.

Двамата имали конфликт от години. Той не затихнал дори и след като стрелецът се разделил с дъщерята на жертвата си.

След като прострелял опонента си в ръката Цветан се барикадира в къщата заедно с бившата си приятелка, за да я принуди да влезе в жилището. Мъжът я заплашил с незаконния пистолет.

Двамата нямали деца, но жената има няколко от друг мъж и те са при него.

В продължение на няколко часа ломчанинът държеше като заложници бившата си приятелка и майка й на таванския етаж.

Той излъчваше случващото се на живо в своя фейсбук профил. От видеото се виждаше, че освен двете жени, на втория етаж с белезници е закопчан трети заложник. По думите на извършителя той бил техен съсед.

В сряда Окръжна прокуратура – Благоевград му повдигна обвинения за извършени четири престъпления – опит за умишлено убийство, лишаване от свобода в условията на домашно насилие, закана с убийство в условията на домашно насилие и за хулиганство.

Очаквайте подробности!

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка: Архив

Similar Posts