| | | |

Бияч от класа и неколцина здрави момчета наобиколиха Борисов на бензиностанция, отправиха му неочаквано предложение

Стана ясно какво са си казали Бойко Борисов и една от звездите в кикбокса Бадр Хари.

Двамата са се засекли в четвъртък на магистрала „Тракия“. Лидерът на ГЕРБ е пътувал за старта на предизборната кампания в област Пазарджик, а боецът бил на път към Бургас.

Идвахме насам и спряхме на бензиностанция да зареждаме. Гледам десетина здрави момчета. Единият от тях Бадр Хари и екипът му. Дойдоха да се снимат. Тръгнали към Бургас да правят гала“, обяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в Пазарджик по време на представянето на кандидат-кметовете в областта.

Хари ще вземе участие в галата Glory89, който ще се проведе в събота в Бургас.

На бензиностанция край София хора от екипа на Бадр Хари забелязали лидера на ГЕРБ и веднага запознали мароканската легенда с него.

Запознанство

„Това е бившият министър-председател на България. Голям фен на бойните спортове“, представили го те.

Борисов от своя страна изтъкнал какви постижения има в каратето и явно е впечатлил новия си познат, който го поканил утре вечер да дойде в Бургас, за да гледа битката му с естонеца Уку Юрендал.

„Ела да видиш как ще направя най-хубавият нокаут на годината“, обърнал се Бадр Хари към Борисов, разказаха свидетели на срещата.

Борисов все не е потвърдил, че ще пристигне в Бургас утре, но всички го очакват. На трибуните ще са голяма част от кандидат-кметовете на ГЕРБ в региона.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

Similar Posts