| | | | |

Венци Мицов побесня: Чиба, соеви комсомолци! Мен ме бОли ангренажния ремък… Жалки сте, с биополярни разстройства! От 30 билборда 29 бяха ваши. Терзиев, Бонев, Кукурин, Терзиев, Бонев…

Общинският съветник от “Политическа група 5”, преподавател в ЮЗУ и член на група “Хиподил” Венцислав Мицов излезе с обръщение към доскорошните си колеги в СОС от “Да, България” и “Спаси София”.

Поводът, разбира се, е поредният сакндал в биографията на Васил Терзиев, за който въпросните мълчат като партизани на разпит.

Ето какво написа Мицов с оригиналния колаж, който е приложил:

Проблемът, скъпи соеви комсомолци, не се корени във факта чий внук, син, шурей и баджанак е вашият кандидат за кмет Терзиев.

Всички нас, включително и мен щеше да ме бОли ангренажния ремък каква е родата на ДС Джуниър, ако вие от 30 години не виехте постоянно “ДС, ЛУСТРАЦИЯ, КОМОНИЗДИ” и не обяснявахте постоянно кой на кого какъв бил.

Помните ли? Да ви приопомням ли как генерал Атанасов обясняваше за един зам кмет от ГЕРБ, че бил син на някакво ченге от ДС и сега парите на софиянци отивали в ДС?

Или да ви напомням за “лустрация до не знам си кое коляно”?

С който девиз бяхте разпознаваеми до степен всеки, който не е от смешния ви кръжец да смята, че щом не е в тоя соев елит, сто процента нещо му куца.

Гледам ви сега. Жалки сте в опита да оправдаете бумеранга на думите, който се връща срещу вас.

Да ви кажа, това не е всичко. Така говорехте и за ГЕРБ. Два пъти даже. Първия път през 2013. Втория път сега.

И двата пъти направихте правителства с ГЕРБ.

Но вие сте с биполярни разстройства – знам го от личен опит. Виждал съм мнозина от вашите редици, които хем бяха в някаква власт, хем излизаха да протестират…срещу себе си.

Но дори и това не е всичко.

Тъпото е, че не се усещате. И че сега отново обяснявате на всеки, който ви видя лъсналите задни части, че е гербаджия.

Чудесен опит. Изречен от устите на хора, които са в…некоалиция с ГЕРБ.

И още нещо. През 1990 моя милост заедно с още около 50-тина студенти окупирахме сградата на Консерваторията. Причината знаете ли я? Танковата реплика на Петър Младенов.

Сигурно мнозина помнят студентските стачки. Но вие едва ли. Днес поне 20 соеви ми се изредиха да ме питат “кой въобще помни кой е Петър Младенов”.

Не ми пука. Петър Младенов отдавна е в един друг свят.

Пука ми за вашето лицемерие. И не, че ми пука, а ме дразни.

Минах днес по Цариградско. От 30 билборда 29 бяха ваши. Терзиев, Бонев, Кукурин, Терзиев, Бонев, Жорката Илиев – от Орлов до МОЛ – а имаше само един билборд на друг играч на изборите.

Очевидно е, че ще вземете София. И ще управлявате.

И отсега ми е ясно как. И това също не ме вълнува. И вашето ще мине, друг ще дойде, после трети.

Но пиша този пост, за да ви кажа следното – млъкнете, напиняйте агитацията и не ми цвилете по стените си, защото зверски ми лазите по нервите.

A аз съм момче от провинцията и имам нисък праг на търпимост. И нямам роднини в ДС, но това очевидно е пропуск…

Айде, чиба сега, заминавайте да пиете соево лате макиато…

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка: Архив

Similar Posts