| | | |

Бойко Борисов тъжен в Шумен, свой човек му заби нож в гърба ВИДЕО

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е на посещение в Шумен. Причината за посещението на Бойко Борисов в града е да заяви подкрепата си за кандидатът за кмет на града от ГЕРБ – проф. Георги Колев.

Той напомни, че е събота и не трябва да се губи времето на хората. Ние не сме се родили нито депутати, нито премиери, нито кметове.

Борисов сподели, че е тъжен от липсата на Любомир Христов. Според него той е трябвало да дойде да го поздрави. “Криво ми стана, но животът е такъв”, поясни лидерът на ГЕРБ.

Искам през вас и медиите да се обърна към Любо (кмета на Шумен Любомир Христов). ГЕРБ не сме династия, мисля да си два мандата депутат, кмет, да сме открили десетки обекти, предприятия, църкви и да дойда в Шумен и да не ме посрещнеш – ме натъжи.

“Това мога да ти кажа, отсъствието ти днес не отсъствие пред партията, защото когато Шумен нямаше вода, когато трябваше да се връщат казармите, прекрасните зали, санираните блокове, още предишния кмет направихме парка, започнахме проектите, пречиствателните станции, църквите…

“Не сме се родили нито депутати, кметове, премиери, ние сме партия на народа. Никой друг не може да изброи решенията, финансирането и изпълнението на всичко това, каквото сме направили ние.

И магистралата до Белокопитово. За Силистра, за Разград щеше да е готова до Търново.

Всичко това сме направили ние, разбира се и с Любо. С кое го засегнах? Още преди половин година му казах, че искаме да променяме нещата. Просто за 20 години се изчерпваме”, продължи лидерът на ГЕРБ.

Той припомни, че по негово управление са били оставени пари за стадиона и за хиподрума в Шумен.

“До сега щяха да са станали готови, ако управлявахме. Къде са, уважаеми медии.

Гарантирам, че ако професор Колев… Пожелавам ти да станеш академик, ако някога станеш министър на образованието. Такава е модата, но като начало стани кмет”, каза Борисов.

“В Шумен няма да сложат една лъжица асфалт. Болница, училища, старчески дом. Правихме ги винаги с Любо. С една дума можеше да каже , че е “сърдит на партията, не ми харесват колегите”, но беше длъжен да дойде и да каже: “Здрасти Бойко”.

Индустриалната Зона? В момента Шумен тегли повече индустриален ток от Варна”, отбеляза лидерът на ГЕРБ.

Криво ми става, защото не го очаквах, но живота е такъв, призна още той.

“Много ми е чудно какво си мислят като се бръснат сутрин и после идват при мен. Но партията е преди всичко”,

“За този град и региона нямам неизпълнено обещание. Помня времето в Хитрино. Десетки милиони сложихме в Хитрино, къщи построихме.

Не искам никой да ни е благодарен, ние сме партия на народа и никой друг не може да изброи решенията финансирането и изпълнението на всичко това, което сме направили ние.

Шумен тегли повече индустриален ток от Варна. Партията е по-важна от всичко. На мен никой не ми е дал нищо даром.

Много съм доволен от кметовете, които успяха да санират блокове. При лошия ГЕРБ ги санираха, по-малко енергия харчат, по-скъпи им станаха. Десетки блокове санирахме и тук и в региона.

Най-важното в правенето на политика, е освен да гарантираш хора и идеи, да бъде и финансирано”, това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, който дойде в Шумен, за да подкрепи кандидата за кмет на града проф. Георги Колев.

“Да кажеш: “Ние направихме тези промени” е нагло и просто не е вярно. Да бъдат малко по-внимателни в изказа, защото ние сме честолюбиви, първа политическа сила сме. Страшна борба с корупцията, само че парите ги няма”, добави Борисов.

Бойко Борисов се оплака отново, че сега пак Корнелия Нинова обвинява ГЕРБ. “Вие сте виновни”, но ние три години не сме управлявали”, напомни той.

“Понеже са толкова неуверени в себе си, знаят че нищо не са направили и все едно, че е спрял часовника. Излиза Нинова и вика ГЕРБ са виновни. Ти си била вицепремиер, министър, защо не ги оправихте, ако са лоши. След всичките тези управления. Защо за тези 3 години не оправиха една наша грешка”, попита Борисов гневно.

Лидерът на ГЕРБ посъветва ПП-ДБ да бъдат по-внимателни в изказа си и заяви, че отново иначе ще има избори.

“Гледах възторга на ПП, истински се забавлявах. От 240 бяха трийсетина човека. Казах им, че много важно нещо в политиката е математиката. Ако не сме ГЕРБ и ДПС, как ще застанат и ще кажат, че ние сме успешни?

Как ще си припишеш 62 промени, ако не са ГЕРБ и ДПС. Повече ме забавляват, в интерес на истината. Защото законодателната програма, направихме я заедно двете партии, ДПС я подкрепиха. След това се разбрахме с Петков за тайиминга и времето, по което законодателно да бъдат приетиЮ”, разкри Борисов.

Логично е да се каже ние заедно направихме тези промени. Но да кажат, че на наш гръб те са ги направили, просто е нагло и не е вярно, подчерта Борисов.

“Предстои нов вот и ще ви строим пред нашата стая. Ако не искате, отиваме на нови избори. Да бъдат внимателни в изказа, защото ние сме честолюбиви”, предупреди Борисов партньорите от ПП.

“Ако гласуват и станеш кмет, ангажиментите за стадиона и хиподрума остават. Ако не станеш кмет, ще дойдат след няколко години да се молят да станеш. Ако искате. Можеше да си карате сега до Търново по магистрала. А при нас, на всеки 20 дена ме виждаха на чакъла.

Вместо това те си седят тихичко, медиите ги подкрепят, страшни реформи, страшна борба с корупцията, само че парите ги няма. И това ще свърши, при това скоро. Тогава пак ще си задаваме много въпроси. Защо има огромна миграция, защо няма пари в резерва?

Времената стават все по-трудни, имаме две войни”, каза още лидерът на ГЕРБ. и пожела на всички живи и здрави да бъдат.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

Similar Posts