| | | | |

ДС Терзиев с грозна обида: Бойко Борисов е минало

За мен е най-важно на 29 октомври да постигнем убедителен резултат. Амбициите ми се изчерпват с един 4-годишен много успешен мандат като кмет на столицата. София да се управлява по-различно

„На балотажа за кмет в София ще се изправя срещу Антон Хекимян или срещу Ваня Григорова. Софиянци ще решат кой от тях е по-убедителен”.

Това заяви Васил Терзиев – кандидат за кмет на София от „Продължаваме Промяната”-„Демократична България” и „Спаси София” пред Nova News.

Терзиев изреди някои от проблемите на София, чието решение смята за важно – отпадъците на София, чистотата на въздуха, проблемите с паркирането, дигитализация на общината, Общия устройствен план.

Първото, което бих направил е да работим със Столичния инспекторат, за да може преливащите кофи с боклук да не са част от пейзажа.

Проблемите са много – с осветлението, ремонт на ремонта. Амбицията ни е да вкараме нов стандарт – качествен ремонт от първия път.

Запитан как би определил някои от политиците с по една дума, той каза,

че Бойко Борисов е „минало”, Кирил Петков – „биткаджия”, Асен Василев – „финанси”, Христо Иванов – „мъдър”, Атанас Атанасов – „антиРусия”, Корнелия Нинова – „Бузлуджа”.

В отговор на въпроса дали има нещо, което го притеснява в работните досиета на неговото рождено семейство, (което е свързано с „Държавна сигурност”), той каза, че няма нищо, което да го притеснява.

„Аз знам как съм постигнал успехите си. Не са ми изкарвали оценките в училище, не са ходили те вместо мен на работа”, каза Терзиев.

Васил Терзиев обясни, че не е виждал никога Петър Младенов, който е братовчед на дядо му.

По думите му промяната на имената на улици, като “Московска”, “Аксаково”, не е сред най-наболелите проблеми на столицата.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка: Кадър

Similar Posts