| | | |

Право в десятката! Проговори набедената европрокурорка: Това са номерата на Гешев! Той е от шефовете на…

“Сигналът срещу мен е атака от шефовете на Пепи Еврото. Това са номерата на г-н Гешев, които продължават и сега. Европейската прокуратура спря кражби за десетки милиони и искат да ме дискредитират”

снимка: Архив

Това каза пред “24 часа” европейският прокурор Теодора Георгиева във връзка с разпространената информация, че издирваният бивш следовател Петьо Петров-Пепи Еврото е подал сигнал срещу нея в няколко институции, включително в Софийската градска прокуратура.

Според Георгиева това е анонимен сигнал, защото властите не знаят къде е Петров. Той е обвиняем по делото “Осемте джуджета” за търговия с влияние и незаконни записи, но успя да се укрие и е в неизвестност.

“Държавата не знае къде е Петров, а той праща сигнали, които се проверяват. Защо не го задържат?”, казва ръководителят на българския офис на Европейската прокуратура.

В сигнала си издирваният Пепи Еврото твърди, че е давал пари на Теодора Георгиева, за да се приключват определени досъдебни производства както желаел той. Тя заяви, че е знаела за подготовката на този сигнал и го нарече пасквил.

“Въпросът е кой дава тези пари на Пепи Еврото, за да ги раздава той. Кой е този постоянен клиент на прокуратурата?”, пита Теодора Георгиева.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка: Фейсбук/ Иван Гешев

Similar Posts