| | | |

ШОК! Фотографът Димитър Дардов блудствал със 7-годишно момиченце, снимал и порно с деца

Районна прокуратура – Пловдив, привлече като обвиняем 42-годишния фотограф Димитър Дардов за блудство с дете.

Според обвинението на неустановена дата през 2021 г. във вила в община “Родопи” е блудствал със 7-годишно момиче.

снимка: Фейсбук

Дардов има и второ обвинение

– че на 10 октомври т. г. в жилище в Пловдив е държал за себе си чрез информационна технология – фото- и видеофайлове, представляващи порнографски материали, за които са използвани лица, ненавършили 18-годишна възраст.

Двете обвинения са повдигнати в хода на разследването по досъдебно производство, по което на 10 октомври т. г. Дардов е бил привлечен като обвиняем,

че на неустановени дати през 2021 г. във вила в община “Родопи” е създал чрез заснемане с електронно устройство порнографски материали, изобразяващи реални блудствени действия, за създаването на които е използвано неустановено лице от женски пол, ненавършило 18-годишна възраст.

По това повдигнато обвинение на 12 октомври 2023 г. Районна прокуратура – Пловдив, е внесла искане в съда за определяне на мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо Димитър Дардов, като то е било уважено от съда и може да бъде обжалвано пред въззивната инстанция.

Разследването по случая е проведено от служители на ГД „Борба с организираната престъпност“ под надзора на Районна прокуратура – Пловдив.

снимка: Фейсбук

В момента Димитър Дардов се занимава със сватбена фотография.

“Силата на моята фотография са единствено и само сватбени тържества и тържества с интеракция на обич и любов, емоция и церемонии, в които се изисква опит и око за детайл, а може би личната ми семейна хармония не вижда друг толкова пъстър дял във фотографията”, представя се Дардов.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка: Фейсбук

Similar Posts