| | | |

ПРЕДОЗИРАНЕ! Кирчо се изцепи: Доверието към акад. Денков е по-високо, отколкото към г-н Борисов или към другите лидери на партии

Правителството прави най-смислените стъпки във връзка и с диверсификацията на газа, и на местата, откъдето можем да го купуваме, но също и не прави прибързани стъпки във връзка с горивата. Подходът към “Лукойл” е много систематичен.

Това каза днес пред журналисти в Плевен съпредседателят на парламентарната група на “Продължаваме промяната – Демократична България” Кирил Петков, предаде БТА.

Той подчерта, че акад. Денков има умерен, но твърд подход и точно това ще даде “точно това, на което всички ние се надяваме – една нормална зима”.

“Виждаме, че рисковете, които ни се случват, се преодоляват доста добре. Видяхте, че рисковете, които бяха при проблемите със земеделците се стигна до разумно решение, при рисковете с миньорите също се стигна до разумно решение”, подчерта Петков.

“Правителството започва да вдъхва доверие на всички ни”, добави той.

По думите му доверието към правителството и към акад. Денков започва да става по-високо, отколкото към г-н Борисов или към другите лидери на политически партии.

Относно смяната на директора на Областната дирекция на МВР в Плевен Петков коментира, че се надява, това да не е конюнктурно решение.

Той добави, че от “Продължаваме промяната – Демократична България” подават всеки сигнал за съмнения за купуване на гласове – официално към МВР, към областните дирекции, към главния секретар.

“Най-опасното в изборите е купеният вот. Ако няма купен вот, България ще осъмне различна държава след местните избори”, заяви Петков.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка: ПППП

Similar Posts