| | | | |

Зверски пребитият кандидат-кмет проговори за ужаса: Мълчаха и удряха ВИДЕО

Пребитият кандидат за кмет на село Зидарово Христо Бардуков проговори. Той разказа, че не познава нападателите си, тъй като били маскирани, но били със слабо телосложение.

https://budilnikbg.com/2023/10/22/извънредно-двама-с-качулки-пребиха-же/

„Предполагах, че ще кажат нещо, за да мога да ги разпозная, но те през цялото време просто си мълчаха и удряха. Физически бяха слаби, но аз не успях да отреагирам, за да оставя някаква следа“, каза от болничната стая той, цитиран от Флагман.бг.

Докато нападателите го налагали с палки, Бардуков си е мислил дали ще оцелее.

За щастие преди побоя той е разговарял с приятел по телефона, който е чул какво се случва и буквално след три минути бил при него и се обадил на тел. 112.

Бардуков е категоричен, че това е предупреждение да не бъде активен в последните дни от кампанията за местния вот.

„Аз ще бъда активен. Дори нямам търпение да изляза на терен с всички факти за опонентите, ще ги изкарам на бял свят, хората трябва да знаят за кого ще гласуват.

Избори под натиска на заплахата не са избори. Не се намираме в Индия, а в европейска България. Явно Тихомир Янакиев си свърши добре работата и стабилизирайки Община Созопол, засегна интереси.

Да са живи и здрави, кметски стол няма да те направи човек, но доброто дело ще те направи. Аз ще продължа напред и няма да се откажа.

Дота хора дойдоха и изказаха лично пристрастие и подкрепа. Те ме познават добре и знаят какъв човек съм“, каза още Бардуков.

„Искам някой ден да погледна нападателите в очите и да ги питам защо. Аз не злобея, няма за какво. Бой не се връща, всичко друго – да, но не и бой.

Преживял съм много инциденти. И това ще мине. Важното е да съхраним доброто в себе си“, добави още той.

Бардуков има множество наранявания по цялото тяло, счупено ребро и е под наблюдение заради съмнение за засегнат бъбрек. Остава под наблюдение в УМБАЛ-Бургас.

Целия разговор вижте във видеото:

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка: Кадър

Similar Posts