| | | | | |

ЧУДО! Сини ветерани агитират: Ваня е естественият избор за всеки стар седесар!

Какви времена настанаха – заклети седесари да агитират за червения кандидат-кмет на столицата! Това съвсем не е шега – става дума за ветераните на прехода Петко Симеонов и Георги Марков.

„Синдикалистката от “Подкрепа” Ваня Григорова е естественият избор за всеки стар седесар!”, написа Симеонов на си във фейсбук. И аргументацията му е безапелационна:

„Левичарите като левичари не са били възприемани от СДС като противници.

Самият устрем на милионите българи за радикални промени беше за свобода на словото, печата, частната инициатива, сдружаването, пътуването, местожителството, социална справедливост, против привилегиите на червената буржоазия, за господство на закона, а не на политическата целесъобразност, за властта на парламента, а не на ЦК, за пазар, а не за командна икономика, за свободни избори, а не за назначавани от партията началници…

А по-късно бяхме и против назначените от ЦК милионери! Кое е дясното в тези идеи?”, риторично пита Петко Симеонов.

Не по-малко категоричен е и вечната луда глава на сините Георги Марков.

„Браво на Ваня! Хубава жена с умна глава и кръст носи! „Подкрепа”, откъдето дойде Ваня, е основател на СДС, за разлика от ДСБ – убиеца на СДС”, припомня бившият син депутат.

Той е безжалостен и към настоящите управляващи.

ЧУДЕСА В БЪЛГАРИЯ И ПО СВЕТА.

1.НЯМА СТРАНА В СВЕТА, В КОЯТО УПРАВЛЯВАЩИТЕ – У НАС СЕДЕМ ПАРТИЙНА КОАЛИЦИЯ ДА НЯМАТ НА МЕСТНИ ИЗБОРИ ДОРИ СЕЛСКИ КМЕТ.

ППДБ СА КАПО – 00. ЩЕ КАЖЕТЕ ВТОРИ ТУР ИМА, АМА ТАМ ИМА ДОБАВКИ… НА ПЪРВИ ГЛАСЪТ НАРОДЕН И БОЖИ ИМ ДАДЕ ДВЕ НУЛИ. АМА КРЪГЛИ.

2.Жалят го Бойко.! Митко Николов имал 70 сега 60% в Бургас? ЖИВКО 65% СЕГА 55% В СТАРА ЗАГОРА?

ЕВАЛА НА Митко и Живко. Пазете си силите за следващия вот, не ги хабете със соросоидите.

3 Боряна Рисърч по БНТ смутоляви нещо за машините. Тя е за, Шенген, ама в Шенген машини за гласуване няма. Или сме европейци за Шенген или сме за машини без Шенген.
Машинното гласуване трябва да бъде отменено, както направи КС на Германия.

4.Някакъв уж професор извън СУ рекъл: Бойко стана провинциална партия. Загубил София!?
Х-о-п – п-а! ОРБАН КАЗА: ЗА НИВОТО НА ЕДНА СТРАНА СЕ СЪДИ ОТ ПРОВИНЦИЯТА!

5.Кой е ОРБАН ДА КАЗВА!?

Приятели, на най-високия ЕВРЕЙСКИ ФОРУМ В ЩАТИТЕ ДОНЪЛД ТРЪМП КАЗА: ОРБАН Е ШЕФА, ТОЙ Е СМЕЛ! И МУ НАДПИСА ШАПКА: ВИКТОР, ТИ СИ СТРАХОТЕН!

6.ИЛОН МЪСК: НАЙ-ГЛУПАВОТО Е ДА ВЯРВАШ В СОБСТВЕНАТА СИ ПРОПАГАНДА! СТИГА СА ИЗБИВАЛИ МЛАДЕЖТА НА УКРАЙНА В ОКОПИТЕ. НАЙ-БОГАТИЯТ ЧОВЕК В СВЕТА, НАПРАВИ УНИВЕРСАЛЕН ПОВИК!

7.Браво на Ваня! Хубава жена с умна глава и кръст носи! ПОДКРЕПА ОТ КЪДЕТО ВАНЯ ДОЙДЕ Е ОСНОВАТЕЛ НА СДС, ЗА РАЗЛИКА ОТ ДСБ УБИЕЦА НА СДС.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка: Архив

Similar Posts