| | | |

Кирчо: В края на кампанията Борисов взе правилното решение ВИДЕО

“Гласувах, за да може след четири години да се гордеем със София”.

Не сравнявам София нито с Москва, нито с Троян. Гласувах след 4 години да сме горди колко много е прогресирала столицата на България.

Това каза съпредседателят на ПП-ДБ Кирил Петков, след като гласува на втория тур на местните избори. Той използва машина, за да упражни правото си на глас.

„Всички млади хора, излезте и гласувайте днес. Всички майки и бащи, баби и дядовци – не гласувайте с носталгия. Гласувайте за бъдещето на децата и внуците си“, призова Петков.

„Всички българи са големи и всички трябва да гласуваме, за да има голяма България“, заяви той.

„Аз днес вярвам на софиянци, вярвам на нашия град и мисля, че няма вариант, в който софиянци да не изберат бъдещето на европейска столица“.

Попитан какво смята за подкрепата на Бойко Борисов и ГЕРБ за Васил Терзиев, той каза: „Оценявам, че в края на кампанията Борисов взе правилното решение“.

Така съпредседателят на ПП Кирил Петков коментира решението на лидера на ГЕРБ, който в петък подкрепи официално Васил Терзиев за кандидат за кмет на балотажа в София, след като по-рано през седмицата “намигна” на Ваня Григорова и обясни, че ще остави съпартийците си да гласуват по съвест.

„За всички инсинуации и фалшиви новини няма да отговрям“, завърши той.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка: Кадър

Similar Posts