| | | |

Емануела нахрани брутално Мартин Елвиса: Има психични отклонения! Лъже, че е милионер, той е постоянно пиян. Той не…

Емануела избухна с тежки признания за своя съвместен живот с Мартин Елвиса. Фолк певицата пусна няколко сторита, където “насоли” бизнесмена.

Публикуваме текстовете без редакция:

Виждам всички симптоми за сериозни “психични отклонения” в един, който се превърна в най-мразения, гледайки тези Игри отстрани!

От участието му в “Игри на волята”, разбрах, че се е представил и за милионер управляващ ресторанти.

От страх, участниците да не го хейтят, ли ги покани, плати им сметката (разбира се с одобрението на Собствениците) за да направи реклама (поне някаква работа да свърши).

До колкото знам единственото, което управлява са редовни алкохолни запои, кажи-речи всеки ден, и то с промишлена консумация! Ресторантите, “Слава Богу” се управляват от други хора с по-големи проценти участие (всеки може да го види официално), дори част от персонала се чудели, дали той наистина им се води като шеф?!

Той не работи, не прави нищо по цял ден, работата му е Деградация в алкохол през ден с компания от други неща и абстиненции.

Лъжеше дори родителите си, че не е с мен за да му дадат някой лев, да си оправи сметките! И когато аз кажех, че сме заедно, той им казваше, че съм Луда.

Това може да му помогна и съм го карала да отиде на психолог, но уви, нещата ескалираха и аз си тръгнах от този Ад!

Това трябва да е мъж на 40г, но защо е с поведение на хлапе на 18г с две деца, без семейство и без работа?!

Какво знае за бизнеса, който уже негов – нищо, и по-добре, защото до сега щяха да са фалирали! Какъв точно милионер може да си, да ипотекираш апартамента си само и само да имаш малка част от нещо, което дори не разбираш!

От малък, си мечтае да е известен, това е единствената му мисия в живота, но поне да имаше за какво, а той освен, злоба и агресия, е и лош пример, ужасно предупреждение за това в какво общество живеем!

Налични са всички симптоми на параноидна шизофрения – заболяване, при което хората притежават такъв бърз и болен ум, както и не приемане на друго мнение и бягат от реалността.

Истината е, че ако беше добър човек можеше да бъде много успял, а не деградиращ безполезен обикалящ кръчмите през ден в алкохолни запои!

Относно „Играта му с жени”, ами то не е игра, той с мъже Не може..

Срам ме е, че свързват името ми с неговото, но да съм мислила навремето…погледнете какви жени следва в инстаграма си и ще ви стане явно, какво може да си позволи, някои са на годините на дъщерите му (освен известните, защото е фен на всички потенциални да го направят известен) и ще ви стане ясно какво е нивото му…

Чувам интересни неща, че „Това е просто Игра, Стратегия…”… Добре че има с какво да се оправдае, а в реалния живот какво е?!…

Защото поведението му извън „играта“ е същото, че и по-лошо!

Предателства, обиди, заплахи, като селянин от кроманьонско време! Възпитание, нулево! Изключително грозно!

Радвам, че съм далече от това, и се моля синовете ми, а и вашите такива, да не приличат и подражават на подобни болни, хора с комплекси и без едно постижение в живота, освен да са гаджета на известни жени!

Този човек, не изпитва срам, той е нагъл и неблагодарен!

Дори поведението му след излизането е на инфлуенсърка, смешно, жалко за човек от мъжки пол на тези години! Той цъфти, той е Световна Звезда!!!

Представяте ли си колко е щастлив, че някой го е забелязал, колко щастлив е да се покаже с неудачността и безполезността си и най вече, как да бъдеш “мамин” не успял човек?!

Говори за “чест”, “мъжество”… А, къде са тези качества в този индивид?” – завършва бясната певица.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимки: Фейсбук

Similar Posts