| | | | |

Скандалът със заплашителния СМС се разгаря: Радостин Василев с нови разкрития за Киро и Лена, подава сигнал до Сарафов

Независимият депутат Радостин Василев заяви, че Кирил Петков и Лена Бориславова са “склонни да се опитат да го накарат по някакъв начин да изчезне”. В понеделник Василев ще подаде сигнал до прокуратурата заради заплахи от страна на Лена Бориславова.

Лена Бориславова била сив кардинал в ПП

В кулоарите на парламента Радостин Василев даде брифинг по повод есемес съобщение, което вчера получил от бившата говорителка на кабинета “Петков” Лена Бориславова. То гласи:

“Тъкмо да си помисля, че не можеш да паднеш по-ниско и хоп, намираш нови дъна. Нищо, ще почакам, ще си изчезнал”.

Василев заяви, че по повод “отправените заплахи” ще подаде сигнал в прокуратурата. Пред журналистите той показа снимка със съобщението, изпратено от Бориславова.

И посочи, че докато бил в ПП знаел, че Бориславова и Кирил Петков са близки с Алексей Петров.

“Знаете какво се случи с него. Почина внезапно адвокат, с който г-жа Бориславова работеше – трагично се удави в кладенеца си. Бе убит Къро, който по СРС всички слушахте, че твърди, че е близък с “Промяната”.

След заплахите към министър Йоловски, на когото е назначена охрана, и на децата му, защото е заплашван от Кирил Петков”, описа той част от притесненията си.

“Смятам, че г-н Петков и г-жа Бориславова са склонни заради всичко, което разкривам, съм притеснен, че са склонни да се опитат наистина да изчезна. От политическата сцена няма как, защото нямат влияние над мен, но физически сигурно могат”, заяви бившият спортен министър.

Той твърди, че заради “разкритията му за безобразията на ПП в ПВУ в сектор енергетика и отбрана” съпредседателят на ПП Кирил Петков и Лена Бориславова “са склонни да се опитат по някакъв начин да го накарат да изчезне”.

“Политически нямат влияние над мен, но физически могат да опитат. В понеделник ще подам сигнал до прокуратурата”, каза Радостин Василев.

. Ситуацията около тези хора, би накарала всеки да се притеснява, настоя Василев. Според него Бориславова е “сив кардинал” в ПП.

Той тепърва ще преценява има ли нужда от охрана, засега не искал да ходи с такава и да се притеснява. И се оплака, че всеки втори коментар под постовете му бил със заплаха, че ще бъде убит.

Бившият спортен министър доведе със себе си пред медиите в парламента експерта по сигурност проф. Николай Радулов.

“Притеснително е това, което става. Мисля, че заплахата е сериозна. Бях вечерта, когато много усърдно ни търсеха шефа на НСО и шефа на ДАНС. Бяха сериозно притеснени тогава и тогава отново ставаше въпрос за изчезване.

Това е стандартната заплаха, която идва от тези среди. Отново се случи нещо странно, когато застреляха Алексей Петров.

Заплахите са нещо непрекъснато и някои от тях очевидно се реализират, защото един-двама-трима вече не са живи”, коментира Радулов. И отбеляза, че трябва да се вземат мерки, “преди да изчезнат и деца”.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка: Кадър

Similar Posts