| | | |

БЕЗОБРАЗИЕ! София е ледена пързалка! Столична община не почисти дори суперцентъра СНИМКИ

Останете си у вас, температурите паднаха под нулата, лед сковава тротоарите в София, а Столична община не почисти дори суперцентъра.

Новоизбраната местна власт не намери за нужно да осигури безопасността на софиянци, на които им се наложи да излязат в центъра на столицата в неделя.

Проверка на “Фокус” установи, че в суперцентъра на столицата, на самия булевард “Витоша” и пред Съдебната палата, не е почистено.

От институцията очевидно са изпълнили задължението си да почистят пред стълбището на емблематичната сграда, но дотук с отстраняването на снега.

Малко преди 15 ч. температурата в столицата падна под нулата и лед започва да сковава тротоарите, а за пешеходците започва да става повече от опасно.

По-рано, по сигнал на читател, “Фокус” ви показа възмутителни кадри, изпратени от наш читател на изход на централна столична метростанция при Орлов мост.

Трагикомично, на спирката на трамвая до църквата Света Неделя, имаше почистен периметър около 15-20 метра, а снегът бе подреден стройно в купчинки, оставени на място.

снимка: Фокус

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка: Фокус

Similar Posts