| | | |

Скандалът в “Промяната” се разгаря! Бивша депутатка скочи: Извинението е жалко!

Интервюто на Даниел Лорер е скандално. Извинението е жалко.

Това написа в своя фейсбук профил бившата депутатка от “Демократична България” в 48-ото Народно събрание Кремена Кунева.

снимка Архив

Повод за порицанието на Кунева станаха днешните думи на Лорер, в които хвали колегата си и лидер на ДПС Делян Пеевски. Пред bTV Даниел Лорер заяви, че в последните месеци колегата му от ДПС Делян Пеевски се е променил за добро и вече е станал говорител на европейските ценности.

“ДПС било против “Хамас” и за Израел, и това в контекста на “Пеевски се промени за добро”, написа още Кунева в своя пост.

По думите й е тъжно в търсене на прошка да се облегнеш на толкова жестока трагедия.

“В търсене на прошка да се облегнеш на подобна тема не говори добре по ред причини. От уважение към жестоката трагедия и вкарването ѝ в толкова ниска политическа вибрация е най-малкото тъжно. Най-малкото”, заяви Кунева.

“ДПС е партия. Делян Пеевски не е партия. Или поне все още. ДПС имаше заявена евроатлантическа позиция и преди “Пеевски да се промени за доброто на България”, отсече бившата депутатка.

Тя поздрави депутата от ПП Христо Петров, известен като Ицо Хазарта, за това че публично е поискал извинение от Лорер.

“И да, изгледах интервюто. По-зле е от самите заглавия.

Аз вярвам, че човек може и трябва да получава прошка, но тогава, когато има истинска осъзнатост.

Също така не вярвам, че човек се променя. Човек е такъв какъвто е. Променят се възприятия, променят се позиции, променят се убеждения. Но същността на човек си остава такава, каквато е”, в заключение заяви Кунева.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка: Архив

Similar Posts