| | | |

Венеция Ангова: На НЕпартньорите ни от ГЕРБ им харесва да клатят правителството, много искат да управляват с…

На ГЕРБ много им се иска да управляват с „Възраждане”, но някак си не им стиска. Те непрестанно ни атакуват публично, а когато искат да прокарат нещо, с което не сме съгласни, ползват гласовете или негласовете на „Възраждане”. Това е интересна динамика.

Това заяви депутатът от „Продължаваме промяната”-„Демократична България” Венеция Ангова в ефира на БНТ.

„Откакто българското правителство, начело с акад. Николай Денков, стъпи в управление, всеки ден сме свидетели на подобно поведение. На непартньорите ни им харесва да клатят правителството”, смята тя.

„Търсят се най-правилните хора за най-правилните позиции. Важно е да заработят регулаторите и да заработят правилно. Поради високата значимост, предвидено е да има лидерски диалог, както и на експерти по същество, когато е необходимо”, подчерта Ангова.

„Защо трябва да повтаряме грешките на служебните кабинети на Румен Радев и да влизаме в новата година със стар бюджет? Не смятам, че има време за губене.

За нас е важно да приемем бюджета, за да се вдигне минималната работна заплата, да има увеличение на пенсиите и др.”, допълни още тя.

Тя смята, че предложеният бюджет би могъл да се изпълни.

По повод дерогацията, тя заяви:

„Виждам, че има натиск по тази тема. Смятаме, че е правилно да се скъси срокът, но трябва да бъде направено със здрав разум, а това не предвижда това да се случи от днес за утре.”

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка: Кадър

Similar Posts