| | |

РАЗКОЛ: Бургаската структура на “Продължаваме промяната” скъса с Константин Бачийски

Регионалната структура на “Продължаваме промяната” в град Бургас се отрече от народния представител от партията на Петков и Василев и кандидат кмет на “Промяната” на миналите местни избори – Константин Бачийски.

Това става ясно от прессъобщение, разпратено до медиите от местната организация.

“Общинското ръководство на местната структура на Продължаваме Промяната в гр. Бургас официално обявява, че прекратява сътрудничеството си с Константин Бачийски, лидер на ПП “Средна европейска класа” (СЕК).

Това включва и прекратяване на общи политически действия и инициативи с ПП “Средна Европейска Класа”, докато Бачийски е неин председател”,

се казва в позицията.

От местната “Промяна” се аргументират, че решението идвало след “задълбочен анализ и обсъждане” на действията на Бачийски преди, по време и след кампанията за кметските избори.

Въпросните действия вредели на имиджа на политическата структура и дейността и в град Бургас.

А ето и в какво се изразявали въпросните действия:

“Некоординирани и несъгласувани действия и пълна липса на екипност, недобронамерени публикации в медии и социални мрежи от лица от близкия кръг на Бачийски,

политическо говорене и послания в разрез с принципни позиции и политики на ПП “Продължаваме промяната”, объркваща подмяна на оригиналния бранд на СЕК, с цел позициониране на местно ниво като “оригинала на Продължаваме Промяната в Бургас”.

Засега коментар от централното партийно ръководство на “Продължаваме промяната” няма.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка: Архив

Similar Posts