| | |

Шизофрения! Бонев: Колкото повече другите партии се инатят, толкова повече ще работим без тях. Без тях не можем – 2 месеца не сме получавали заплати, защото…

Би било наивно да смятаме, че националната политика няма влияние върху местното самоуправление, когато местната политика касае Столичната община.

От останалите партии да си дадат сметка, че колкото повече те упорстват, колкото повече те се инатят за това да се отпуши процеса на работа на Общинския съвет, толкова повече нещата ще се случват без тяхно участие.

Тоест, те няма да имат възможността да демонстрират резултати.

Това каза пред ТВ 1 общинският съветник от ПП-ДБ-СС Борис Бонев.

Държа ясно да кажа, че ние от ПП-ДБ-СС не си почиваме, провеждаме десетки срещи.

Два месеца общинските съветници, които отговаряме за 2.5 млрд. лв. от бюджета на общината, не сме си получавали заплатите, защото няма кой да разпише да ни бъдат платени заплатите от 1200 лв., ожали се Бонев.

Политическата логика отсъства:

Когато ГЕРБ станаха първа политическа сила в страната, искаха председателят на НС да е техен. Когато, обаче, на местно ниво в столицата ПП-ДБ спечели вота, сега тази логика се обърна.

Очаквахме, че ще има затруднения в избора на председател на СОС. Но че толкова дълго ще продължи, и то от ляво, и от дясно, беше изненадващо, каза още Бонев.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка: Архив

Similar Posts