| | | |

Янаки Стоилов от “В” отбора на БКП си заби зрелищен автогол!

Откърменият с комунистическия биберон Янаки Стоилов преди да се прави на интересен и да прави сравнения между кандидатите за нови конституционни съдии и бразилски футболист.

“Съществуват няколко прилики (с Атанасова), но има и разлики между мен и г-жа Десислава Атанасова.

Г-н Борисов за пореден път като че ли развеселява, но и дразни част от публиката като се опитва да прави сравнение в професионални качества, които той едва ли може да прецени.

Затова няма да влизам в същата роля на специалист по всичко и да кажа кой е по-добър полицай или пожарникар. В близкото минало имаше един бразилски футболист Деко.

В Шумен имаше мъж, на когото викаха Българския Деко. Има известна разлика, нали?”, прави нелеп опит да шегува Стоилов пред удобния телевизионен микрофон на БиТиВи.

Явно десетилетното висене в удобните кресла на парламента, а сетне в служебния правосъден кабинет и сега в Конституционния съд и вървящите с всички тези постове пари и постове са отлепили Янаки от живота на простосмъртните и са го потопили в разкоша на властта.

Почти от юношеска възраст Янаки е настанен в Народното събрание от “Красна Поляна” и винаги се е ползвал с благословията на партийните си другари от тима на БКП.

Но преди отново да оригиналничи и да говори за великите бразилски магьосници, другарят Стоилов е добре да осъзнае, че политическото му ниво е на селски бек от “В” група.

Затова е добре следващия път, когато застане пред камера да е наясно, че с глупостите, които изговори днес не само, че не е показал силна игра на разкаляния политическия терен, но си е забил зрелищен автогол.

Автор: Ивайло КРАЧУНОВ. Блиц

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка: Архив

Similar Posts