| | |

Гунчева пак избухна: Политически мюрета имат план как да ни унищожат, а ние нямаме план как да се защитим

Те имат план как да ни унищожат, а ние нямаме план как да се защитим. Вярваме на политически мюрета, създадени и отглеждани от тези, чийто представител е Шваб. Интересно е как много българи си затварят очите за истината.“

Това написа във Фейсбук, бившият депутат Елена Гунчева-Гривова.

„Точно сега, когато е най-голямата опасност не само за България, но и за свободата на хората. Умишлено се създават едни комформисти, гледащи телевизия, която ги вкарва в исканото от лидерите клише“, пише още тя и добавя:

“Проблемът е, че те имат план как да ни унищожат, а ние нямаме план как да се защитим. Вярваме на политически мюрета, създадени и отглеждани от тези, чийто представител е Шваб.

Интересно е как много българи си затварят очите за истината и как способността за критично мислене е напълно закърняла. Точно сега, когато е най-голямата опасност не само за България, но и за свободата на хората.

Умишлено се създават едни комформисти, гледащи телевизия, която ги вкарва в исканото от лидерите клише, с невъзможност да се противопоставят на общото мнение и неспособни на собствено мислене.

Един ден капанът ще щракне и повечето дори няма да се усетят какво се е случило.”

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка: Архив

Similar Posts